In de week van 22 t/m 28 juli organiseert Bureau Toerisme de Peddelweek. Een week waarin waterliefhebbers worden uitgedaagd om eropuit te gaan met een kano, sup of sloep en de regio te ontdekken. Ontdek de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal vanaf het water: een goed begin van de zomervakantie!

De Peddelweek.

Tijdens de Peddelweek organiseren verschillende ondernemers acties om iedereen stimuleren het water op te gaan. Denk aan korting op de huur van een kano, SUP of sloep, of juist extra tijd om nog langer te genieten van het peddelen.

Nieuw: de Peddelroute.

De Peddelweek is ook dé uitgelezen kans om kennis te maken met de recent geopende Peddelroue af te leggen: een route van 54 kilometer over de Linge en de Korne. Onderweg zijn 34 aanlegsteigers waar je even kunt stoppen voor een pauze. Van Tiel tot Gorinchem peddel je langs fruitgaarden, pittoreske dorpjes en geniet je van het prachtige landschap.

Jij wilt de peddelweek toch ook niet missen? Reserveer dan alvast jouw kano, SUP of sloep. Iedereen het water op! Alle informatie over de Peddelweek en de acties zijn te vinden op Uit in de regio.

Stichting Bureau Toerisme.

Info@bureautoerisme.nl
088 6363 888

Lees ook:

Ben jij vaak op het water te vinden?

Bron uitgelichte afbeelding: Stichting Bureau Toerisme
Dit artikel wordt jaarlijks aangepast

 

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

Leave A Comment