OutdoorOnly, het online platvorm voor alle buitensporters en buitenmensen heeft aardig wat raakvlakken met Tuin- en Buitenleven. Vandaar mijn tip aan jou, tenminste als je van leven in de frisse buitenlucht houdt…

OutdoorOnly.

Al met al is OutdoorOnly een zeer breed en dus veelzijdig platform. Ze beogen namelijk alle buitenmensen te bereiken. Ondanks dat zijn ze er in geslaagd om het aantal categorieën goed af te bakenen. Hierdoor blijft de website overzichtelijk en voel je je niet onmiddellijk overweldigd door alle informatie. Ik heb de categorie ‘Geocoaching’ gebruikt om mijzelf hier eens in te verdiepen en te laten inspireren. Kort en bondig wordt duidelijk uitgelegd wat Geocoaching is en deze informatie leidt naar een aantal handige producten. Hetzelfde geldt voor de andere onderwerpen zoals o.a. ‘Wandelen’, ‘Kamperen’ en ‘Bushkraft’. Heldere informatie, tips en bijbehorende benodigdheden.

Logo OutdoorOnly, platfoorm voor buitenmensen.

Het outdoor magazine.

Via de site kan je jezelf aanmelden voor het Outdoor Magazine. Zo mis je geen tip meer en word je hoogstwaarschijnlijk nog op goede ideeën gebracht. Bij OutdoorOnly plaatsen ze namelijk regelmatig reviews van producten. Deze spullen moeten wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten het product handig zijn in de tegenwoordige tijd, innovatief zijn en gebruik maken van de laatste technologieën. Uit alle reviews wordt uiteindelijk een top 5 samengesteld. En deze wil je natuurlijk niet missen. Je komt er producten tegen waarvan je niet weet hoe je er zonder hebt kunnen leven. Daarbij is het mogelijk voor lezers om te reageren met een aanvulling of meer tips. Dat is een waardevolle aanvulling en maakt dat OutdoorOnly geen winkel maar een platform is.

Het laatste nieuws.

En als je dan helemaal op de hoogte van alle inns en outs bent, dan volg je nog het laatste outdoor nieuws. Hierin verzamelen zich de laatste inzichten, reisverhalen en innovaties. Deze artikel zijn niet alleen ter lering en vermaak maar kunnen ook als bron van inspiratie gebruikt worden. Zo ben ik weer volledig op de hoogte over het wel of niet legaal dragen van een zakmes door onze scouts. En de beste of meest voordelige keuze zonnebrandmiddel voor tijdens het wandelen.

OutdoorOnly op YouTube.

Voor de mensen die zich liever met een video dan met tekst laten informeren, heeft OutdoorOnly een actief YouTube kanaal. Daar worden filmpjes met een kijkje achter de schermen geplaatst over de verschillende reviews, tests en geocoaching op locatie.

Conclusie.

Alles bij elkaar genomen vind ik OutdoorOnly een ware aanvulling in mijn lijstje nieuwsbrieven en te volgen fora. De veelzijdigheid vind ik prettig, want ik laat mijzelf graag op goede ideeën brengen door een ander. Daarbij deel ik ook graag tips over mijn manieren van buitelven met andere buitenmensen en daar is bij OutdoorOnly meer dan genoeg ruimte voor. Ook ondersteunt OutdoorOnly sinds 2021 het wereldwijde initiatief ‘Leave no Trace’. Dat is iets dat ik erg kan waarderen. We willen tenslotte allemaal kunnen blijven genieten van het buitenleven…

Lees ook.

Sociale media.

Tuin- en Buitenleven is ook actief op social media en heeft een eigen Facebook groep. Zien we je daar ook voor een kijkje achter onze schermen?

Neem jij ook een kijkje bij OutdoorOnly?

Uitgelichte afbeelding van chanwit whanset via Pixabay

 

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

9 Comments

 1. Eva 2 oktober 2022 at 07:16 - Reply

  Oh wat handig. Ik denk dat het heel gezond is om meer buiten te leven. Dus ik ga ze ook volgen!

 2. Linda schrijft ' t op 2 oktober 2022 at 07:48 - Reply

  Wat een handig en uitgebreid platform daar zijn vast veel mensen erg blij mee.

 3. Claire 2 oktober 2022 at 08:01 - Reply

  Wat een leuke samenwerking! Ik ben ook dol op lekker buiten zijn.

 4. Patricia Heres 2 oktober 2022 at 09:47 - Reply

  Ik ben dol op buiten zijn. In mijn vorige werk was ik altijd buiten (postbezorgster) maar nu zit ik veel binnen achter de kassa. Dus dan ben ik wel blij als ik even een wandelingetje naar huis kan maken of gewoon even het veld in.

 5. Valerie 2 oktober 2022 at 14:42 - Reply

  Heerlijk om veel buiten te zijn! Ik vind het heel fijn om lange wandelingen te maken. Leuke samenwerking

 6. EvenDelen.be 3 oktober 2022 at 07:21 - Reply

  Wat leuk zeg, dit magazine ziet er fantastische uit. Ik heb de link ook al naar mijn man verzonden want we zijn alletwee gek op de buitenwereld.
  Wat een leuke tip zeg!

 7. Tessa 3 oktober 2022 at 17:07 - Reply

  Ik weet zeker dat vele buitenliefhebbers het Outdoor Only platform geweldig zullen vinden en veel inspiratie uit halen

 8. Gemma 18 oktober 2022 at 08:16 - Reply

  Ik kende het platform niet. Ik ben heel graag buiten, als het weer het toelaat.

 9. Jolijn 30 november 2022 at 17:08 - Reply

  Bedankt voor de leuke tip!

Leave A Comment