Eindelijk is het dan zover. Intratuin heeft een spaarprogramma voor haar klanten opgezet. Ik heb mezelf de laatste tijd regelmatig bij de kassa verwonderd over het uitblijven hiervan. Natuurlijk gaf ik binnen de app. van Intratuin regelmatig Leafy water en checkte ik met enige regelmaat de maandelijkse voordeelvouchers. Nu is Intratuin Extra gelanceerd en ben ik tevreden over de vele voordelen. En dat niet alleen. Er is binnen de applicatie ook ruimte om je planten in te voeren en je desgewenst te laten informeren over de verzorging. Lees snel verder!

Intratuin Extra.

Als lid van Intratuin Extra kan je gebruik maken van vele (persoonlijke) voordelen in de vorm van vouchers. Deze voordelen worden automatisch toegekend wanneer je je membercard scant. Je hoeft de vouchers dus niet meer te activeren en binnen een bepaalde tijd te laten scannen bij de kassa.
Hoe meer punten je verzamelt, des te hoger je level met daarbij behorende extra’s. Iedere bestede euro is goed voor 1 punt. Je krijgt sowieso standaard 10% korting op Intratuin Premium Dierenvoeding. En als je hond of kat jarig is, dan ontvang je een lekkere snack cadeau. Niet alleen aan je huisdieren, maar ook aan je planten wordt extra aandacht besteed.

Extra’s voor je planten.

In de Intratuin Extra app. is een apart tabblad om je planten in te voeren. Je voert de naam van de kamer- of tuinplant in met locatie en zelfs een afbeelding. Vervolgens kan je ervoor kiezen dat Intratuin je op de hoogte houdt over de verzorging van je plant. Ik word vanaf heden iedere zondag geïnformeerd of ik een plant moet verpotten, deze extra voeding behoeft of gesnoeid dient te worden. Wel jammer dat ik de bijbehorende afbeelding niet kan vergroten om goed te kunnen checken of ik de juiste plantnaam selecteer. Desondanks vind ik deze functie binnen Intratuin Extra erg waardevol. Deze informatie komt het behoud van onze planten zeker ten goede. Dit nog los van de vele, andere voordelen als lid van Intratuin Extra.

De vele voordelen van Intratuin Extra.

Level 1 Leafy loopt van 1 tot 400 punten. Hier horen een aantal voordelen bij zoals het welkomstcadeau van 5 euro korting bij besteding van 25 euro. Maandelijks 2 persoonlijke vouchers. In mijn geval voor de maand augustus 20% korting op een elho balkonbak en 25% korting op een Intratuin BBQ accessoire. Een verjaardagscadeautje voor jezelf, je hond of kat en extra punten op je memberverjaardag. Onbeperkt profiteren van een lekkere horeca deal. Ook wordt in het overzicht gerept over gratis give-a-ways en member only acties.

De vele voordelen van de app Intratuin Extra!

Vanaf Level 2 Plant lover ontvang je 3 i.p.v. 2 persoonlijke maandvouchers. Naast een aantal voordelen van het eerste level kom je ook in aanmerking voor 2 belevenissen per jaar. Deze zijn overigens nog in ontwikkeling.
Level 3 Flower power is tenslotte goed voor 4 persoonlijke maandvouchers, 4 belevenissen per jaar, een verrassing op je memberverjaardag en niet nader omschreven gratis producten.

Mijn ervaring met Intratuin Extra.

Het navigeren binnen de applicatie is eenvoudig en ook nog eens leuk om te doen. Vanuit de app. kan je doorklikken naar de folder met lopende aanbiedingen of webshop van Intratuin. Dat is altijd handig. Ik ben benieuwd hoe het lidmaatschap verder invulling gegeven zal worden. Vooralsnog ben ik enthousiast en kijk ik al uit naar de eerste notificatie komende zondag en de nieuwe persoonlijke vouchers voor de volgende maand. En wat zal Intratuin aan zijn leden weg gaan geven? De plantenprenten hebben een prominent plekje in ons huisje op het land gekregen.

Lees ook.

Maak jij al gebruik van Intratuin Extra?

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

4 Comments

 1. Mireille 11 maart 2024 at 11:41 - Reply

  wanneer worden punten bijgeschreven?
  Ik heb gisteren mijn digitale pas laten scannen, maar de punten zijn niet bijgeschreven. Bon heb ik niet meegenomen omdat ik dacht dat het goed gescand was. Ging wel om een bedrag van ruim 70,- dus beetje jammer als deze punten niet worden bijgeschreven

  • Linda Meester 11 maart 2024 at 17:19 - Reply

   Met deze vraag kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Intratuin. Succes ermee!

 2. Joke 31 maart 2024 at 17:22 - Reply

  Ik ben al Level 3 en nu… zijn er nog meer levels of houd het hier op. En scan ik nu voor niks.?????

 3. Linda Meester 31 maart 2024 at 19:18 - Reply

  Level 3 is het hoogste. Ik weet niet of je punten vervallen en je dus moet blijven scannen

Leave A Comment