Eerder repte ik al over dit mooie product van elho, de Pure Grass pot, als aanleiding voor het delen van mijn reviews over de groene oplossingen van elho. Nu verdient deze Pure Grass pot meer aandacht op Tuin- en Buitenleven. En ik mag een exemplaar verloten, maar daarover later meer.

De Pure Grass pot van elho.

De Pure Grass pot van elho, een limited edition product met een mooi verhaal. Deze pot is namelijk gemaakt van plastic afval dat vrijkomt bij de productie van kunstgrasvelden. Met de aanschaf van deze pot ben je dus niet alleen groen bezig, je haalt ook nog eens lekker wat groen in huis. En is het geen plaatje!?

Van kunstgras productieafval naar grondstof.

Afval is voor elho pure schoonheid. Het groene merk is continu op zoek naar innovatieve manieren om gerecycled plastic te gebruiken voor het maken de mooiste designpotten. Met deze nieuwe recycletoepassing tackelt elho meerdere uitdagingen. Het zit zo: tijdens het productieproces van kunstgras komen er afvalstromen vrij die als grondstof (her) gebruikt worden. Dat restafval wordt verzameld en vervolgens verwerkt in de Pure grass pot. Met deze pot haal je niet alleen een grasgroene eye-catcher én een lekker verhaal in huis, je zorgt ook voor een groenere omgeving.

De missie van elho.

De missie van elho is de natuur in het dagelijkse leven van mensen brengen. Hierbij houden ze natuur en planeet constant in hun achterhoofd. Want plastic is meer dan een wegwerpproduct. Voor elho is het een waardevolle grondstof. Bijvoorbeeld voor deze sportieve designpot.

Productinformatie.

De limited edition Pure grass pot heeft elho’s iconische pure vorm en is … zo groen als gras. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De sportief groene pot komt er in twee maten, namelijk 40 cm en 50 cm, voor respectievelijk € 49,99 en € 89,99. Pure grass is verkrijgbaar vanaf 8 maart 2021.

elho Pure grass pot winnen

Winnen.

Helaas de winactie met elho is reeds verlopen. Houdt Tuin- en Buitenleven in de gaten voor meer leuke artikelen. Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen? Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. 

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Wat vind jij van de Pure Grass pot van elho?

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

46 Comments

 1. Heidie van der Steeg 6 maart 2021 at 12:57 - Reply

  Mooie potten en mooie kleur. Ik heb nog een grote plant zonder pot op de overloop staan waarvoor ik nog een pot zoek. Deze lijkt me daar ideaal voor. Beneden heb ik een mooie grote Elho pure witte bloempot staan, maar zo’n groene kleur is ook wel heel erg gaaf, mijn favoriete kleur ook.

 2. elisabeth maria martina 6 maart 2021 at 12:58 - Reply

  wat een geweldig gebaar, verras ons maar met zo’n prachtig exemplaar, schitterend kado voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar

 3. Yvonne 6 maart 2021 at 13:09 - Reply

  Prachtige potten om te zien, maar zeker ook mooi tot stand gekomen! Win-win! ?

 4. Ingrid 6 maart 2021 at 14:19 - Reply

  Top idee van ELHO om grasmatten te recyclen! Het filmpje vol aandacht gekeken, leuk om te zien hoe het proces verloopt.
  Binnenpotten van ELHO staan over mijn woning verdeelt, als je planten en huisdieren heb is een onbreekbare pot een uitkomst. Fan ben ik binnenshuis al van het merk maar de pure grass buitenpot zou zeker niet misstaan in mijn tuin.
  Foto’s zal ik z.s.m. plaatsen op instagram.

 5. Imina 6 maart 2021 at 14:44 - Reply

  Super goed om deze potten van gerecycled afvalplastic te maken, en dan zijn ze dus ook nog super gaaf om te zien. Gewoon gras is natuurlijk altijd beter, maar op deze manier krijgt kunstgras toch nog een mooi groen lichtpuntje ?

  • Lies 10 maart 2021 at 20:28 - Reply

   Een groene leefomgeving is tegenwoordig onmisbaar. Jullie benutten de techniek om er een mooie Pure Grass Pot van te maken, chapeau! Deze pot zal in elke tuin prachtig staan!

 6. Lucie 6 maart 2021 at 15:09 - Reply

  Een duurzame maar vooral ook prachtige Pure Grass pot van Elho, die zou zich hier vast wel thuisvoelen tussen zijn Elho familieleden! Vooral als hij net als de rest van die puike pottenfamilie straks mag pronken met de fleur en kleur die ik hem in gedachten al toebedeeld heb!

  • Anita Dokter 7 maart 2021 at 14:29 - Reply

   Wat super dat het van gerecycled materiaal is. Leuk, ik doe graag mee!

   Voor buiten op één v.d. terrassen met mooie zomer bloers erin ?.
   Gelijk goed voor de bijen de bloemen.

   Groetjes Anita Dokter

 7. Katrijn Spruyt 6 maart 2021 at 15:48 - Reply

  Leuk ik wil graag winnen ik vind het mooi ?☘

 8. Miekske Dingens 6 maart 2021 at 18:05 - Reply

  Niets gezelliger dan een mooie, (gevulde) bloempot thuis, en dan nog duurzaam en in een funky kleurtje! Daarmee zou de lente alvast goed beginnen! <3 Dit merk kende ik helaas nog niet, maar ben enorm benieuwd ernaar! Fingers crossed

 9. Cuypers Marita 6 maart 2021 at 18:10 - Reply

  Graag zou ik willen meedoen om zo’n prachtige bloempot te kunnen winnen. Zou prachtig staan op ons terrasje.

 10. Jacqueline van de Manakker 6 maart 2021 at 21:39 - Reply

  Onvoorstelbaar dat het mogelijk is door te recyclen om er zo’n mooie pot te kunnen maken.
  Ik waag dolgraag een kansje.

 11. Gerda 6 maart 2021 at 21:58 - Reply

  Superleuk dat je deze pot mag verloten! ? Dit is echt een prachtige pot van Elho en die zou ik graag voor binnen willen omdat mijn pot te klein is voor mijn prachtige plant Watercacao/Geldboom. ? Deze mooie plant zou zeker tot zijn recht komen in zo’n mooie Pure Grass pot. En geweldig dat ze duurzaam zijn gemaakt! Hou van de natuur! ?

 12. Mark 7 maart 2021 at 12:40 - Reply

  Ik ken de bloempotten van Elho van het terras van mijn ouders, waar elk jaar vrolijke perk plantjes in bloei staan. Deze variant is wel echt te gek met zijn duurzaamheid! Zou ‘m graag een plekje op ons terras gunnen!

 13. Sarah Molenkamp 7 maart 2021 at 18:01 - Reply

  Blijk ik toch twee supermooie gele potten te hebben van ELHO, meteen geplaatst op Facebook. Elk excuus om een plant te kopen, en dat is een nieuwe pot, is welkom! Doe graag mee.

 14. Marja Legius 8 maart 2021 at 07:22 - Reply

  Prachtige kleur groen. Dit zou een echte eyecatcher worden in de tuin

 15. Pascale 8 maart 2021 at 08:36 - Reply

  Mooi product en wat een prachtige kleur. Zo welkom om in onze tuin!!

 16. johnbottenheft 8 maart 2021 at 09:15 - Reply

  Mooie vrolijke kleur groen. Ik kijk nu al uit naar de lente en zomer en zie deze bloempot al bij ons staan te pronken.

 17. W Nijssen 8 maart 2021 at 11:18 - Reply

  Schitterende actie en dito prijs, ik loot echt onwijs graag mee en hoop deze mooie pot binnenkort op ons terras te zien!!

 18. maaike 8 maart 2021 at 12:27 - Reply

  Wat een mooie pot! Ik weet zeker dat ik mijn moeder daar erg blij mee kan maken. En het voordeel, ik woon naast haar en kan dan zelf ook van deze prachtige pot genieten :D!

 19. Anneliese de Waal 8 maart 2021 at 18:51 - Reply

  Prachtige pot, zou schitterend staan in de tuin, ik doe erg graag mee ?? Groetjes Anneliese de Waal

 20. Marloes 9 maart 2021 at 00:54 - Reply

  Ha ha, heb drie dagen in de week genoeg plastic voetbalveld bolletjes in huis om een pot van te maken! Mooi dat elho zich hiervoor inzet. En ik zou weleens de lusten van die plastic velden willen beleven ;) Topidee ???

 21. vdbbianca 9 maart 2021 at 10:31 - Reply

  Wat een mooi initiatief en wat een fleurige potten! Die zie ik wel in mijn tuin staan.

 22. marij brand 9 maart 2021 at 11:52 - Reply

  Super leuke actie! En prachtige kleur :)

  • Lisanne Bons 9 maart 2021 at 22:15 - Reply

   Mijn terrasje is schoon en klaar om weer gevuld te worden met mooie planten en bloemen. Ik doe dus graag mee voor een nieuwe pot. Eigenlijk is mijn tuintje nog niet helemaal af dus ik heb eigenlijk alleen wat oude bloempotten van mijn ouders staan. Dus ik ben wel toe aan zo’n mooi exemplaar.

 23. Diny Gijsberts 9 maart 2021 at 20:34 - Reply

  Oh wow wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze fantastische prijs want op onze terras missen we nog mooie potten voor onze planten !

 24. Noortje 10 maart 2021 at 07:22 - Reply

  Prachtige potten, met een mooie geschiedenis! Een absoluut top-product, dat ik graag een mooie plek in mijn woonkamer geef! Ik heb Elho nog niet zelf in gebruik ?

 25. Lindaschrijfthetop 10 maart 2021 at 09:44 - Reply

  Wat een leuke trendy potten voor in de tuin. Ik ben dol op de tuin, en regelmatig schrijf ik er over. Ik vind de pot zo leuk omdat elke kleur erbij kan. Hoe meer plantjes hoe leuker.

 26. Charlotte 10 maart 2021 at 18:30 - Reply

  Wat een fantastische visie!! En wat een schoonheid, die groene gras pot :) Daar zou ik mijn lieve moeder graag blij mee maken. Ze is sinds 2 jaar constant thuis, vanwege een mislukte operatie. En de tuin is iets waar ze wel nog enorm van kan genieten. Al is het maar door het raam heen. Iets extra moois groens is dus zeer welkom.

 27. Jolijn Doelman 10 maart 2021 at 21:32 - Reply

  Leuk! Ik maak graag kans (:

 28. An 10 maart 2021 at 22:58 - Reply

  Ht begint al te kriebelen als het zonnetje zich af en toe laat zien. Lekker bezig zijn in de tuin. Een prachtige pot om mijn oleander in te verpotten

 29. Marian B 11 maart 2021 at 12:46 - Reply

  Wat een mooie pot!Ik doe graag mee! Ik word vrolijk van die kleur en kijk nu nog meer uit naar de lente. Vandaag met deze storm en regen lijkt die lente helaas nog ver weg.

 30. Wessel 11 maart 2021 at 15:57 - Reply

  Pracht-idee! Mooi tot stand gekomen zo en een mooie recycle! Ik zou graag zo’n toffe pot in mijn kamer zetten met een mooie plant erin!

 31. Margret 11 maart 2021 at 20:32 - Reply

  Niet voetballen op kunstgras…dan maar een mooie pot van kunstgrasafval…
  Kan er misschien een mooie grasplant in..

 32. Judith 12 maart 2021 at 14:26 - Reply

  Wat een mooie bloempotten. Mocht ik die winnen, dan kan ik weer lekker samen met mijn kinderen er leuke plantjes in zetten.

 33. Annelies 13 maart 2021 at 18:42 - Reply

  Wat een prachtige pot met een toepasselijke naam! Ik word vrolijk van recycled materiaal dat zo’n mooie bestemming heeft gekregen.

 34. Iris Bakker 16 maart 2021 at 10:38 - Reply

  Wat een gave pot en een mooie visie van elho, ik doe graag mee

 35. Jolanda Pijnenburg 16 maart 2021 at 11:44 - Reply

  Wat gaaf wat mooi super ik doe mee ?

 36. Lonneke 16 maart 2021 at 11:49 - Reply

  Ik heb nog genoeg mooie plekjes voor deze pot in onze nieuwe tuin dus hij mag gezellig bij ons komen wonen!

 37. Jolanda 16 maart 2021 at 12:09 - Reply

  Wat leuk zeg, ik doe graag mee! Wij hebben sinds vorig jaar een nieuwe tuin en ik ben nog op zoek naar wat potten voor de aardbeien etc. Deze lijkt me heel mooi daarvoor!

 38. Hanneke 16 maart 2021 at 12:59 - Reply

  Op mijn terras is nog een mooie plaats voor deze super pot!

 39. Marloes de Vetten 16 maart 2021 at 16:13 - Reply

  Heb al weer helemaal zin in ons tuintje. Een nieuwe pot zou geweldig zijn. Er is er een gescheurd van de winter. Dus er moet hoognodig wat anders komen. Leuke kleur trouwens.

 40. Jacqueline Roose 16 maart 2021 at 20:33 - Reply

  Wat een mooie groengekleurde Elho tuinpot van Elho. Ook nog eens duurzaam! Daar fleur ik graag mijn tuin mee op!

 41. stina 17 maart 2021 at 08:01 - Reply

  vast te laat maar kom hem ineens tegen en vind ze wel heel gaaf voor in mijn tuin

Leave A Comment