Pure Grass pot- limited edition van elho

De Pure Grass pot van elho, een limited edition product met een mooi verhaal. Deze pot is namelijk gemaakt van plastic afval dat vrijkomt bij de productie van kunstgrasvelden. Met de aanschaf van deze pot ben je dus niet alleen groen bezig, je haalt ook nog eens lekker wat groen in huis.

elho Pure grass pot winnen

Eerder repte ik al over dit mooie product van elho, de Pure Grass pot, als aanleiding voor het delen van mijn reviews over de groene oplossingen van elho. Nu verdient deze Pure Grass pot meer aandacht op Tuin- en Buitenleven. En ik mag een exemplaar verloten, maar daarover later meer.

De Pure Grass pot van elho

De Pure Grass pot van elho, een limited edition product met een mooi verhaal. Deze pot is namelijk gemaakt van plastic afval dat vrijkomt bij de productie van kunstgrasvelden. Met de aanschaf van deze pot ben je dus niet alleen groen bezig, je haalt ook nog eens lekker wat groen in huis. En is het geen plaatje!? Hier zie je een ‘How it’s made’ filmpje.

How it’s made- Pure Grass pot elho

Van kunstgras productieafval naar grondstof

Afval is voor elho pure schoonheid. Het groene merk is continu op zoek naar innovatieve manieren om gerecycled plastic te gebruiken voor het maken de mooiste designpotten. Met deze nieuwe recycletoepassing tackelt elho meerdere uitdagingen. Het zit zo: tijdens het productieproces van kunstgras komen er afvalstromen vrij die als grondstof (her) gebruikt worden. Dat restafval wordt verzameld en vervolgens verwerkt in de Pure grass pot. Met deze pot haal je niet alleen een grasgroene eye-catcher én een lekker verhaal in huis, je zorgt ook voor een groenere omgeving.

De missie van elho

De missie van elho is de natuur in het dagelijkse leven van mensen brengen. Hierbij houden ze natuur en planeet constant in hun achterhoofd. Want plastic is meer dan een wegwerpproduct. Voor elho is het een waardevolle grondstof. Bijvoorbeeld voor deze sportieve designpot.

Productinformatie

De limited edition Pure grass pot heeft elho’s iconische pure vorm en is … zo groen als gras. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De sportief groene pot komt er in twee maten, namelijk 40 cm en 50 cm, voor respectievelijk € 49,99 en € 89,99. Pure grass is verkrijgbaar vanaf 8 maart 2021.

elho Pure grass pot winnen

Winnen

Helaas de winactie met elho is reeds verlopen. Houdt Tuin- en Buitenleven in de gaten voor meer leuke artikelen. Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitter, TikTok en Pinterest. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Auteur: Linda Meester

Moeder van drie dochters. Blogger/ eigenaar van Thuisleven.com en TuinenBuitenleven.com

46 gedachten over “Pure Grass pot- limited edition van elho”

 1. Mooie potten en mooie kleur. Ik heb nog een grote plant zonder pot op de overloop staan waarvoor ik nog een pot zoek. Deze lijkt me daar ideaal voor. Beneden heb ik een mooie grote Elho pure witte bloempot staan, maar zo’n groene kleur is ook wel heel erg gaaf, mijn favoriete kleur ook.

  Geliked door 1 persoon

 2. Top idee van ELHO om grasmatten te recyclen! Het filmpje vol aandacht gekeken, leuk om te zien hoe het proces verloopt.
  Binnenpotten van ELHO staan over mijn woning verdeelt, als je planten en huisdieren heb is een onbreekbare pot een uitkomst. Fan ben ik binnenshuis al van het merk maar de pure grass buitenpot zou zeker niet misstaan in mijn tuin.
  Foto’s zal ik z.s.m. plaatsen op instagram.

  Geliked door 1 persoon

 3. Super goed om deze potten van gerecycled afvalplastic te maken, en dan zijn ze dus ook nog super gaaf om te zien. Gewoon gras is natuurlijk altijd beter, maar op deze manier krijgt kunstgras toch nog een mooi groen lichtpuntje 🤩

  Geliked door 1 persoon

  1. Een groene leefomgeving is tegenwoordig onmisbaar. Jullie benutten de techniek om er een mooie Pure Grass Pot van te maken, chapeau! Deze pot zal in elke tuin prachtig staan!

   Like

 4. Een duurzame maar vooral ook prachtige Pure Grass pot van Elho, die zou zich hier vast wel thuisvoelen tussen zijn Elho familieleden! Vooral als hij net als de rest van die puike pottenfamilie straks mag pronken met de fleur en kleur die ik hem in gedachten al toebedeeld heb!

  Geliked door 1 persoon

 5. Niets gezelliger dan een mooie, (gevulde) bloempot thuis, en dan nog duurzaam en in een funky kleurtje! Daarmee zou de lente alvast goed beginnen! ❤ Dit merk kende ik helaas nog niet, maar ben enorm benieuwd ernaar! Fingers crossed

  Geliked door 1 persoon

 6. Superleuk dat je deze pot mag verloten! 💝 Dit is echt een prachtige pot van Elho en die zou ik graag voor binnen willen omdat mijn pot te klein is voor mijn prachtige plant Watercacao/Geldboom. 💚 Deze mooie plant zou zeker tot zijn recht komen in zo’n mooie Pure Grass pot. En geweldig dat ze duurzaam zijn gemaakt! Hou van de natuur! 🍃

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik ken de bloempotten van Elho van het terras van mijn ouders, waar elk jaar vrolijke perk plantjes in bloei staan. Deze variant is wel echt te gek met zijn duurzaamheid! Zou ‘m graag een plekje op ons terras gunnen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Blijk ik toch twee supermooie gele potten te hebben van ELHO, meteen geplaatst op Facebook. Elk excuus om een plant te kopen, en dat is een nieuwe pot, is welkom! Doe graag mee.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wat een mooie pot! Ik weet zeker dat ik mijn moeder daar erg blij mee kan maken. En het voordeel, ik woon naast haar en kan dan zelf ook van deze prachtige pot genieten :D!

  Geliked door 1 persoon

 10. Ha ha, heb drie dagen in de week genoeg plastic voetbalveld bolletjes in huis om een pot van te maken! Mooi dat elho zich hiervoor inzet. En ik zou weleens de lusten van die plastic velden willen beleven 😉 Topidee 👍👍👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn terrasje is schoon en klaar om weer gevuld te worden met mooie planten en bloemen. Ik doe dus graag mee voor een nieuwe pot. Eigenlijk is mijn tuintje nog niet helemaal af dus ik heb eigenlijk alleen wat oude bloempotten van mijn ouders staan. Dus ik ben wel toe aan zo’n mooi exemplaar.

   Like

 11. Prachtige potten, met een mooie geschiedenis! Een absoluut top-product, dat ik graag een mooie plek in mijn woonkamer geef! Ik heb Elho nog niet zelf in gebruik 😊

  Like

 12. Wat een fantastische visie!! En wat een schoonheid, die groene gras pot 🙂 Daar zou ik mijn lieve moeder graag blij mee maken. Ze is sinds 2 jaar constant thuis, vanwege een mislukte operatie. En de tuin is iets waar ze wel nog enorm van kan genieten. Al is het maar door het raam heen. Iets extra moois groens is dus zeer welkom.

  Like

 13. Ht begint al te kriebelen als het zonnetje zich af en toe laat zien. Lekker bezig zijn in de tuin. Een prachtige pot om mijn oleander in te verpotten

  Like

 14. Wat een mooie pot!Ik doe graag mee! Ik word vrolijk van die kleur en kijk nu nog meer uit naar de lente. Vandaag met deze storm en regen lijkt die lente helaas nog ver weg.

  Like

 15. Pracht-idee! Mooi tot stand gekomen zo en een mooie recycle! Ik zou graag zo’n toffe pot in mijn kamer zetten met een mooie plant erin!

  Like

 16. Wat een prachtige pot met een toepasselijke naam! Ik word vrolijk van recycled materiaal dat zo’n mooie bestemming heeft gekregen.

  Like

 17. Wat leuk zeg, ik doe graag mee! Wij hebben sinds vorig jaar een nieuwe tuin en ik ben nog op zoek naar wat potten voor de aardbeien etc. Deze lijkt me heel mooi daarvoor!

  Like

 18. Heb al weer helemaal zin in ons tuintje. Een nieuwe pot zou geweldig zijn. Er is er een gescheurd van de winter. Dus er moet hoognodig wat anders komen. Leuke kleur trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s