Dankzij Thule ging ik handzaam bepakt en bezakt op pad met de Chasm. Deze duffel van 70 liter inhoud is ook als rugzak te gebruiken.

Thule Chasm Duffel.

De Thule Chasm Duffel is verkrijgbaar in 40, 70, 90 en 130 liter. Het is een stevige, weersbestendige duffel met afneembare rugzakschouderbanden en een brede opening. Verkrijgbaar in vier kleuren ( zwart, blauw, olijfgroen en terra). Ik heb van Thule de donkerblauwe Chasm 70L ontvangen om te testen op de beloftes en gebruiksvriendelijkheid.

Thule Chasm 70L van duffel naar rugzak
van duffel naar rugzak met schouderbanden

Thule Chasm 70L.

De Thule Chasm Duffel van 70L inhoud is groot genoeg om meer dan een week mee op pad te gaan. Doordat de duffel ook als rugzak te gebruiken is, kun je er gemakkelijk mee reizen in het openbaar vervoer dan wel per fiets.
Er is veel aandacht besteed aan het draagcomfort van de duffel. Denk hierbij aan de verstelbare schouderbanden, de vaste verticale greep en het horizontale handvat dat van de hengsels te maken is. Wat opvalt zijn de twee grote separate ‘voorvakken’ in de klep en loshangend. Door het net zie je de losse items zitten en dat scheelt veel gezoek gedurende je trip of verblijf. Ook de bijpassende toilettas is aan de achterkant voorzien van een net.

 

Het ‘voorvak’ in de klep en een loshangend net

Mijn ervaring met de Thule Chasm 70L.

De inhoud van 70 liter is groot genoeg om zelfs mijn slaapzak in de duffel te pakken. Zo heb ik alles op mijn rug hangen en mijn beide handen vrij om met andermans bagage te zeulen…
De rugzak en de duffel dragen zeer comfortabel. Ik heb geen last van zweet op mijn rug. De ritsen lopen soepel en zijn stevig. Wanneer ik de klep met het ‘voorvak’ opensla opent zich een gapend gat met mijn bagage. Wat overzichtelijk. Nooit meer een koffer overhoop halen op zoek naar een specifiek item. Het scheelt ook enorm dat er geen kleine losse vakken aan de buitenzijde van de duffel zitten. Die maken er juist een zoektocht van naar geld of belangrijke papieren.
Mijn toiletspullen passen met gemak achter het net. In de extra etui heb ik de Nintendo Switch incluis de games, bedrading en controllers maar ingepakt. Lekker handig alles bij elkaar, er is toch ruimte zat.
De stevige bodem zorgt er mede voor dat de duffel niet in elkaar zakt. Wanneer ik de klep terugsla ziet alles er weer netjes opgeruimd uit. Bij nader inzien moet ik de Thule Chasm thuis maar naast mijn bed zetten.

Vakantie en buitenleven met de Thule Chasm

Lees ook.

En op Thuisleven het artikel Thule Spring getest in Rome

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Hoe ga jij bepakt op reis?

#Bringyourlife @ThuleChasm #Thule

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

Leave A Comment