De dagen worden korter, de lantaarnpaal gaat steeds eerder aan. De hoogste tijd om na een dag snoeien en blad harken met een tijdschrift op de bank te duiken. En wat is er nu leuker dan op de hoogte te blijven van je hobby tuinieren? En dat niet alleen, een magazine boordevol met inspiratie en informatie over het buitenleven. What’s in a name? En Tuin- en Buitenleven mag aan een liefhebber een proefabonnement op het natuurtijdschrift Buitenleven geven.

Natuurtijdschrift Buitenleven.

Tuinieren, graag met je handen bezig zijn, buitenshuis je vrije tijd besteden en dol op alles wat groeit en bloeit. Herken je dit? Dan is Buitenleven jouw tijdschrift. Via de bijbehorende website Buitenleven.nl en om de week een nieuwsbrief blijf ik al een tijdje op de hoogte over alles wat er reilt en zeilt in de groene buitenwereld. De bijdragen bewegen met het seizoen mee en zijn in begrijpelijke taal opgetekend. Er zit altijd wel meer dan één onderwerp tussen dat tot de verbeelding spreekt.

Mijn ervaring met ‘Buitenleven’.

Met een dikke plof valt het tijdschrift Buitenleven op de mat. Dat is nog eens een leuke binnenkomer. Ik kijk mijn ogen uit en dompel mij in de wondere wereld van alle buitenmensen. De artikelen wisselen elkaar in een rap tempo af. De veelzijdigheid is een enorm voordeel, want mijn concentratiespanne is niet meer zo hoog. Helemaal niet na een dag in de buitenlucht. De teksten worden ondersteund door de mooiste afbeeldingen, maar het is geen ver van mijn bed show. De inhoud weet te inspireren en tegelijk te informeren. Op deze manier blijf ik goed op de hoogte en kan ik verder met het uitbreiden van ons paradijs in de buitenlucht.

Maak kans op een proefabonnement van Buitenleven.

Informatie.

BCM MEDIA heeft diverse eigen magazines. Het portfolio bestaat uit special interest-tijdschriften in verschillende segmenten: van tuinieren en paardensport tot historische panden en muziek. Het natuurtijdschrift Buitenleven bestaat al 20 jaar en verschijnt negen keer per jaar. Dit glossy magazine heeft meer dan honderd pagina’s vol praktische, groene doe-tips, inspirerende tuinreportages, winacties en ideeën voor verrassende buitenuitjes. Je kunt naast een abonnement ook losse nummers of de nieuwe agenda 2023 bestellen.

Winnen.

Tuin- en Buitenleven mag van BCM MEDIA een proefabonnement op Buitenleven verloten. Het proefabonnement bestaat uit drie nummers van ‘Buitenleven’ en dat stopt automatisch.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben overigens wel benieuwd of je wel eens vaker tijdschriften leest? De winnaar wordt op 15 december 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

Lees meer.

Lees jij graag een natuurtijdschrift?