De caps van Carhartt zijn een perfecte aanvulling op je werkkleding. Ze zijn niet alleen stoer maar vooral ook erg functioneel.

Functionele caps.

De caps zijn voorzien van een FastDry zweetband die vocht afvoert, snel droogt en dankzij de antibacteriële afwerking geur bestrijdt. Zo loopt er geen zweet in je ogen als je hard aan ’t werk bent.
De caps beschermen hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. En als de zon schijnt biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houd je goed zicht op de situatie zonder verblind te worden en dat is wel zo veilig. Je kunt kiezen voor een 100% canvas cap of een cap met een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

Met Carhartt-logo of grafische patch.

De caps van Carhartt bieden dus veel plussen op het werk. Ze dragen comfortabel en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm. De caps zijn voorzien van het Carhartt-logo of een grafische patch. Er zijn diverse modellen en vele kleuren, verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie.

Carhartt Caps zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen diverse modellen, vanaf € 19,95. Ga voor meer informatie naar Carhartt.com.

Maak kans op een Carhartt Canvas Script cap.

Over Carhartt.

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.
De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.
Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Winnen.

Tuin- en Buitenleven mag namens Carhartt twee Canvas Script Graphic caps verloten. Deze cap is verkrijgbaar in drie kleuren en geschikt voor zowel heren als dames.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben overigens wel benieuwd welke kleur je voorkeur geniet en wanneer jij graag een cap draagt. De winnaars worden op 7 augustus 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

De winnaars zijn bekend.

Namen van de winnaars zijn bekend en doorgegeven. Niet gewonnen, niet getreurd. Neem een kijkje tussen de Lopende Winacties.

Lees ook.

Draag jij graag caps?

Bron afbeelding: Carhartt

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

17 Comments

 1. Willem 16 juli 2022 at 12:00 - Reply

  Mooie caps, de blauwe heeft mijn voorkeur.

  • Anita Diepeveen 3 augustus 2022 at 08:32 - Reply

   Wat zou dat een leuke verrassing zijn voor mijn man
   Hij zorgt al jaren voor mij en hiernee kan ik gen op een leuke manier bedanken voor alles wat hij doet

 2. Antonia van Eegelen 18 juli 2022 at 13:50 - Reply

  Ik draag Caps bij het buiten lezen in de tuin, mijn hart gaat naar de bruine uit

 3. Marion poeste 19 juli 2022 at 08:17 - Reply

  Wat gaaf . Ik draag ze een enkel keer op het strand maar mijn man dagelijks op z’n werk . Ik zou hem graag verassen met de blauwe versie

 4. Jacqueline van de Manakker 19 juli 2022 at 09:00 - Reply

  De blauwe zou ik wel leuk vinden voor manlief zijn kale bolleke te beschermen

 5. Heidie 19 juli 2022 at 11:47 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn kale man. Die fietst naar zijn werk en moet in deze tijd echt een pet dragen om zijn bolletje te beschermen.
  Leuk als hij voor de afwisseling een nieuwe van Carhartt mocht ontvangen. Groen of camelkleur zal wel in de smaak vallen.

 6. Heidie 19 juli 2022 at 11:52 - Reply

  Ik draag zelf met dit weer een grote zonnehoed. Mijn man is meer van de petjes. Daarom zou ik graag een voor hem winnen ( groen of Camelkleur)

 7. Marian B 20 juli 2022 at 10:53 - Reply

  Een cap is met dit weer wel praktisch tegen de zon. Tijdens het fietsen en lezen in de tuin heb ik vaak een cap op. Ik doe graag mee voor de Canvas Cap in de kleur navy.

 8. Jolanda 24 juli 2022 at 19:33 - Reply

  Ik ga voor de zwarte, ideaal voor het hardlopen!

 9. Diny Gijsberts 26 juli 2022 at 04:54 - Reply

  Camouflage cap omdat ik in de natuur altijd natuurlijke kleuren draag om de dieren niet af te schrikken , zo krijgen o.a. teken ook minder kans om op mijn hoofd te landen !

 10. Charlotte 6 augustus 2022 at 18:12 - Reply

  Voor mijn vader, een blauwe. Omdat het zijn favoriete kleur is, hij werkt graag in de tuin maar kan met de hitte wel een mooie Cap gebruiken!

 11. Nicole Orriëns 9 september 2022 at 09:22 - Reply

  Eigenlijk nooit, maar dat komt ook omdat ik vanuit huis werk als blogger. Ik kan me heel goed voorstellen dat caps heel handig zijn in bepaalde beroepen.

 12. Linda schrijft 't op 11 september 2022 at 09:13 - Reply

  Wat een leuke caps zijn zijn vast ook goed te gebruiken in de tuin, vooral als de zon veel schijnt

 13. Deborah 11 september 2022 at 09:29 - Reply

  hahaha ik kom natuurlijk weer veel te laat aanzetten voor deze win actie.
  “vroeger” droeg ik wel vaak een cap. Super handig. Wordt je haar niet snel vies zeker zo tussen de paarden en wanneer de zon fel schijnt had ik direct een mooie bescherming. Maar nu draag ik ze niet meer zo heel veel.

 14. Renata Feyen 16 september 2022 at 20:36 - Reply

  Spijtig dat de winactie al voorbij is, want ik had wel graag meegedaan voor zo een leuke cap

 15. Mandy 20 september 2022 at 19:02 - Reply

  Zulke dingen draag ik nooit. Op de middelbare wel eens, toen was dat een ding natuurlijk

 16. Jouvence 21 september 2022 at 11:29 - Reply

  Mijn partner draagt regelmatig caps, ik vrijwel nooit (tijdens de Nijmeegse Vierdaagse wel een gedragen i.v.m. de zon).

Leave A Comment