De caps van Carhartt zijn een perfecte aanvulling op je werkkleding. Ze zijn niet alleen stoer maar vooral ook erg functioneel.

Functionele caps.

De caps zijn voorzien van een FastDry zweetband die vocht afvoert, snel droogt en dankzij de antibacteriële afwerking geur bestrijdt. Zo loopt er geen zweet in je ogen als je hard aan ’t werk bent.
De caps beschermen hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. En als de zon schijnt biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houd je goed zicht op de situatie zonder verblind te worden en dat is wel zo veilig. Je kunt kiezen voor een 100% canvas cap of een cap met een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

Met Carhartt-logo of grafische patch.

De caps van Carhartt bieden dus veel plussen op het werk. Ze dragen comfortabel en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm. De caps zijn voorzien van het Carhartt-logo of een grafische patch. Er zijn diverse modellen en vele kleuren, verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie.

Carhartt Caps zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen diverse modellen, vanaf € 19,95. Ga voor meer informatie naar Carhartt.com.

Maak kans op een Carhartt Canvas Script cap.

Over Carhartt.

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.
De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.
Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Winnen.

Tuin- en Buitenleven mag namens Carhartt twee Canvas Script Graphic caps verloten. Deze cap is verkrijgbaar in drie kleuren en geschikt voor zowel heren als dames.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben overigens wel benieuwd welke kleur je voorkeur geniet en wanneer jij graag een cap draagt. De winnaars worden op 7 augustus 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

De winnaars zijn bekend.

De winnaars zijn bekend en doorgegeven. Niet gewonnen, niet getreurd. Neem een kijkje tussen de Lopende Winacties.

Lees meer.

Draag jij graag caps?

Bron afbeelding: Carhartt