Is het een hoofdband? Is het een sjaal of een kol? Lijkt het op een bivakmuts, de balaclava? Kan je het gebruiken als een zweetbandje? Ja hoor, dat kan allemaal. Het is een BUFF® Coolnet UV+, een multifunctionele band die alle buitenmensen beschermt tegen UV-straling en tegelijkertijd ook verkoeling brengt. Heb jij al een BUFF?

BUFF Coolnet UV+.

De naadloze Coolnet UV+ is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De band rekt en zit technologisch zeer vernuftig in elkaar. Er is gebruikt gemaakt van gepatenteerde koeltechnologie en de band blijft langer fris. Ook biedt het tot een factor 50 zonbescherming. De BUFF Coolnet kent meerdere toepassingen in de tuin en tijdens het sporten. Daarbij komt dat er voor iedere smaak wel een leuk design Coolnet verkrijgbaar is.

Coolnet UV+ Insect Shield en Reflective.

BUFF heeft nog twee bijzondere technologische hoogstandjes door gebruik te maken van Insect Shield® technologie en reflecterend materiaal. Deze toepassingen zijn speciaal bedoeld voor mensen die belang hebben bij het weren van insecten. En één voor degene die graag maximaal zichtbaar is na zonsondergang, denk hierbij aan hardlopers. Zo is er voor een ieder een uitermate geschikte BUFF Coolnet UV+ verkrijgbaar.

Mijn ervaring met de multifunctionele band.

Gelijk na het lezen van het bericht over de BUFF Coolnet UV+ dacht ik aan een haarband. Zo blijft mijn haar uit mijn gezicht tijdens het fietsen en tuinieren. Prompt breekt een week later de knuttentijd aan. De knut is familie van de mug en heeft ook bloeddorst. De beestjes zijn bijna niet zichtbaar en zorgen als het windstil is voor veel hinder. Met de BUFF Coolnet UV+ sla ik dus meerdere vliegen in een klap. Ik had er bijna twee nodig terwijl ik alle Hortensia’s probeerde te bevrijden van brandnetels, kleefkruid en andere klimplanten. De band is lang genoeg om mijn oren, neus, nek en keel te beschermen tegen de steekdieren (zie uitgelichte afbeelding). Ik kan gewoon blijven ademen en de stof zweet niet. Tijdens een drinkpauze blijf ik de band dragen of hang het even uit over de stoelleuning.
Tijdens het fietsen houd ik niet van de wind in mijn nek. De BUFF Coolnet vervangt heel eenvoudig mijn hoog dichtgeritste jas voor een kol. En het ziet er door het design ook nog eens heel leuk uit. Kortom ik ben blij met de BUFF Coolnet UV+ en vind het een aanrader.

Informatie.

BUFF® Coolnet UV+ is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Ga voor meer informatie naar Technolyt.nl. Consumentenadviesprijs vanaf € 18,95.

Buuf Coolnet UV+ review.

Ik neem nu standaard mijn tuinhandschoenen, BUUF Coolnet UV+ en anti-insect bar mee naar de tuin.

Over BUFF.

Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen.
BUFF is sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear. Het merk is inmiddels ook uitgebreid met een lifestyle collectie met vele unieke designs. De collectie combineert stijl met uitstekende bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag staat BUFF bekend om de kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten en materialen.

Winnen.

Tuin- en Buitenleven mag namens BUFF® een BUFF Coolnet UV+, kleur blauw verloten.

Win een BUFF Coolnet UV+ blauw bij Tuin- en Buitenleven.

Maak kans op een BUFF Coolnet UV+ blauw bij Tuin- en Buitenleven.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben overigens wel benieuwd wanneer je de BUFF gaat dragen. De winnaar wordt op 10 juli 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

De winnaar is bekend!

Nanda heeft de snelloting gewonnen. Stuur je een email naar winnen.thuisleven@gmail.com met je gegevens? Niet gewonnen, niet getreurd. Neem een kijkje tussen de lopende winacties.

Lees meer.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Draag jij iets op of om je hoofd?

*voor het schrijven van dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen*