In de voortuin hebben we een Pioen gepoot. Deze struik geeft (nog) geen bloemen. Dat kan komen omdat de grond niet luchtig genoeg is en/ of niet genoeg voeding heeft. Ook wil de struik graag vochtige voeten houden, maar niet te nat staan. En graag meerdere uren in het zonnetje stralen. Ook wil de kluit niet te diep ingegraven zijn. Gelukkig heeft de pluktuin van Pluukz dit allemaal wel op orde en kan ik dit seizoen toch genieten van een bos pioenrozen op tafel. En jij maakt hier ook kans op!

De pluktuin van Pluukz.

De online pluktuin van Pluukz brengt vers geplukte bloemen van de Nederlandse telers bij de liefhebbers thuis. Het aanbod sluit aan bij het plukseizoen. Dat staat nu in het teken van de Pioenroos en Zonnebloemen. Zoals je wellicht hebt gemerkt loopt het tulpenseizoen onderhand op zijn einde.
Pluukz koopt alleen in wat ze hebben verkocht. Op deze manier is er geen sprake van verspilling. Deze drive lag ook ten grondslag aan het ontstaan van het bedrijf toen ze ten tijde van de pandemie de tulpenoogst zagen verwelken. Pluukz heeft toen geholpen om de tulpenoogst van de getroffen kwekers bij de mensen thuis te bezorgen.

Pioenrozen van Pluukz.

Terug naar de Pioenrozen. Wat een beeldige, romantische bloem. Er lijkt geen einde te komen aan de zich langzaam opende knop. Oneindig veel blaadjes. De Pioenrozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, fuchsia, wit, zachtroze en koraal. De kleuren combineren onderling ook mooi tot een luxe bos. Deze houd je langer mooi door de stelen schuin af te snijden en de onderste bladeren te verwijderen. De Pioenrozen zet je in een schone vaas in lauwwarm water. Wat een rijkdom op tafel en jij mag daar ook van genieten! Je kunt natuurlijk ook de pioenrozen kopen om een ander mee te verrassen.

Pluukz giftbox met 10 pioenrozen, chocolade en vaas winnen.

De Pioenrozen Giftbox.

De Pioenrozen Giftbox bestaat uit 5 of 10 Pioenrozen. Ideaal om cadeau te geven aan een bijzonder iemand of om jezelf mee te verwennen. Om het brievenbuspakket compleet te maken zit er een uit te vouwen vaas bij en luxe fair trade chocolade. Er is ook ruimte voor het achterlaten van een persoonlijke boodschap.

Mijn ervaring met Pluukz.

Binnen een dag na de bestelling heb ik de Pioenrozen Giftbox in huis. Ze zijn verpakt in stevig karton met wat vloeipapier. Ik neem de verzorgingstips ter harte en vouw de bijgeleverde vaas uit. Deze staat verrassend stevig op tafel en ik schik de drie verschillende kleuren Pioenrozen. De knoppen zijn nog dicht dus het grote wachten begint. Dat geldt overigens niet voor de fair trade chocolade, die gaat er smakelijk bij het eerstvolgende koffiemoment in.
De volgende dag merk ik al dat één van de witte Pioenrozen langzaam zijn knop opent. Vervolgens gaan de andere Pioenrozen langzaam open. Prachtig om het verschil tussen de gesloten knop en de volledig geopende Pioenroos te zien overigens. We vergapen ons er bijna aan.

Pluukz pioenrozen dichte knop en volledig geopend.

Winnen.

Tuin- en Buitenleven mag namens Pluukz een 10 pioenrozen giftbox verloten.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs volg je Pluukz op instagram. Je laat een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben overigens wel benieuwd naar je lievelingsbloemen. De winnaar wordt op 3 juli 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

De winnaar is bekend.

De winnaar heeft de prijs tijdig geclaimd. Niet gewonnen, niet getreurd. Neem een kijkje tussen de lopende winacties.

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Heb jij al eens brievenbusbloemen ontvangen?