In twee jaar tijd zijn er ruim 1 miljoen nieuwe kampeerders bijgekomen in Nederland. Maar hoe moet dat eigenlijk, kamperen? En hoe werken de kampeermiddelen? In het tweede seizoen van Camp to Go vloggen nieuwe kampeerders over hun avonturen. Ook meer ervaren kampeerders komen aan bod, zij proberen een voor hen totaal nieuw kampeermiddel uit. Presentator Sander Janson bezoekt de deelnemers thuis én op de camping en komt zo op de mooiste plekken in Nederland. Het programma is vanaf zaterdag 20 november wekelijks om 17.00 uur te zien bij RTL 4.

Vervolg kampeerprogramma: Camp to Go.

In acht afleveringen geeft het kampeerprogramma een goed beeld van hoe kamperen in Nederland eruitziet. In elke aflevering zijn de ervaringen van twee verschillende koppels of gezinnen te volgen. Sommigen zonder enige kampeerkennis en anderen met al wat ervaring. De kampeermiddelen variëren van duurzame spijkerstoftenten tot vouwwagens, daktenten, caravans, camper-vans en kampeerauto’s. Alle kampeermogelijkheden komen voorbij. Na de reeks afleveringen die op 20 november start, komt het kampeerprogramma vanaf zaterdag 25 februari 2022 terug met nog eens 4 afleveringen. In deze extra afleveringen is te zien hoe het kamperen over de grens eraan toegaat. 

Sander Janson al twintig jaar ‘Mr. Camping’.

Het is dit jaar twintig jaar geleden dat presentator Sander Janson voor het eerst op tv verscheen met een kampeerprogramma: Campinglife. Dit programma presenteerde hij vijftien jaar lang van 2001 t/m 2016, met verschillende co-hosts. Door de jaren heen ontwikkelde hij zich als dé kampeerexpert van Nederland. 

Camp to Go is mede mogelijk gemaakt door de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) en geproduceerd door Tin Can.

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Camp to Go is vanaf zaterdag 20 november wekelijks om 17.00 uur te zien bij RTL 4

Afbeelding: Sander Janson met familie Mourik uit Baarle-Nassau. Credits_ Camp To Go.

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

Leave A Comment