Ben je op zoek naar inspiratie voor een weekendje weg met Limburg en omstreken als de uiteindelijke bestemming? Zoek dan niet verder want hotel Maashof in Venlo verzorgt je van top tot teen. Je verveelt je geen moment door alle aangeboden buitenactiviteiten. Neem snel een kijkje tussen de verschillende arrangementen. Er zit vast iets van je gading bij.

Weekendje weg in Limburg.

Sta je op het punt om een weekendje weg Limburg te organiseren? Samen met vriendinnen, familieweekend of romantisch op pad met je lief? Deze regio laat zich hier bij uitstek voor lenen. Niet alleen is het landschap anders dan in de rest van Nederland, de lokale bevolking staat bekend om zijn bourgondische levensstijl. Door het veranderde uitzicht en het gesproken dialect waan je je in het buitenland en dat op een reisafstand van een paar uurtjes. Er valt in deze provincie veel te ondernemen, maar ook als je jezelf liever een weekend lang van top tot teen laat verwennen en verzorgen dan ben je hier aan het goede adres. Het aanbod is af te stemmen op de wensen van je reisgezelschap. Ik licht er één locatie uit.

Hotel Maashof in Venlo.

Hotel Maashof in Venlo.

Gezocht: ‘hotel Venlo‘ zoek dan niet verder. Vanuit het centraal gelegen Venlo is de rest van de regio goed te bereiken. Tenminste als je het terrein nog wel wilt verlaten. Hotel Maashof staat in de omgeving namelijk bekend als een gastvrije locatie met een groot aanbod aan buitenactiviteiten. Het voert bijna te ver om ze allemaal op te sommen, dus ik licht er een aantal uit. Maar niet nadat ik de faciliteiten even aanstip. Wat te denken van de uitgebreide wellnessruimte met Finse sauna, infraroodcabine en stoombad.

Activiteiten.

Wie in je reisgezelschap kun je niet enorm blij maken met een middagje forelvissen? Voor degene die liever iets meer competitie wenst is er de clinic handboogschieten. Lekker met zijn allen in de buitenlucht en genieten van het samenzijn. Heb je toch de onbedwingbare drang om eropuit te trekken dan zijn daar verschillende leuke voertuigen beschikbaar voor. Je kunt e-choppers huren of een tochtje maken met de segway. Eenmaal moegestreden door je activiteit dan is er genoeg aanbod om je innerlijke mens te verzorgen. Hotel Maashof biedt verschillende arrangementen aan. Op deze manier hoef je zelf helemaal nergens meer aan te denken en word je volledig ontzorgd.

E-choppers huren bij Hotel Maashof.

E-choppers huren bij Hotel Maashof.

Arrangementen.

Je moet toch eten en drinken, dus waarom maak je van de nood geen deugd en maak je een keuze uit de verschillende arrangementen van hotel Maashof? Na afloop van je bezoek met rondleiding aan de Hertog Jan brouwerij of PS-Aero het leven vieren met een overheerlijke barbecue. Verschillende tochten, ook de GPS- puzzeltocht, zijn te combineren met een lunch, borrel of diner. Het verblijven in de frisse buitenlucht zal stevige trek oproepen en die wordt op verschillende manieren gestild door hotel Maashof.

Lees ook.

Ga jij graag naar Limburg?

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

Leave A Comment