Eindelijk heb ik dan na negen jaar de jongste dochter ook vereeuwigd met een foto op canvas. Haar zussen hingen al een tijdje op onze slaapkamer. Je merkt het al, ik ben niet zo goed met foto’s. Wat heel jammer is, want er zijn zulke leuke producten. Fotocadeau.nl heeft zelfs een rijkelijk gevulde ‘Buiten’ categorie. Allerlei producten die je kunt opleuken met een foto of afbeelding speciaal geschikt voor buiten. Namens Fotocadeau.nl mogen we ook iets leuks voor alle buitenmensen verloten, maar daarover later meer.

Foto op een tuinposter

Fotocadeau.nl drukt foto’s af op hout, aluminium en zelfs op glas. Deze kan je natuurlijk ook buitenshuis bevestigen. De (ronde) tuinposters en buitenposters zijn specifiek bedoeld om ergens buiten op te hangen. In je tuin, aan de schutting of onder een overkapping. Ik denk dat menig grootouder ook buiten graag van een foto van de kleinkinderen geniet. Het materiaal is UV en weersbestendig. Het tuindoek wordt met of zonder ringen geleverd in een formaat naar keuze. Bij de foto posters voor buiten bestaat de keuze uit zwarte of houtkleurige latten.

Prullenbak stickers

Met de prullenbak stickers fleur je niet alleen de buitenboel op. Ze zijn ook nog eens enorm handig om je eigen geleegde containerbak terug te kunnen vinden aan de straat. In onze gemeente hebben alle huishoudens vier kliko’s buiten staan. Allemaal in een andere kleur en formaat. Met de prullenbak stickers kan je hier meer eenheid in aan brengen. En desgewenst je boodschap aan de buitenwereld tonen: scheidt het afval!

Tafelkleed voor buiten of picknickkleed

Het wordt pas echt leuk wanneer er buiten gegeten kan worden. Gezellig met zijn allen aanschuiven aan de picknicktafel of op een picknickkleed. Helemaal te personaliseren naar je eigen smaak. Wil je een afbeelding van de hond of een foto van een vakantieherinnering gebruiken? Het kan allemaal bij Fotocadeau.nl. Zo maak je een uniek picknickkleed of lichtgewicht tafelkleed voor op de buitentafel. Niemand anders heeft het en de formaten zijn naar wens aan te passen. Het picknickkleed is voorzien van een waterafstotende coating en vervaardigt van 100% recyclebaar materiaal.

Fotocadeau.nl op een buitenkussen

Een buitenkussen is tegenwoordig een onmisbare accessoire op menig zitje. Of je nu een loungeset, houten tuinbank of stapel pallets hebt om op te zitten. Met een buitenkussen met vulling of een losse hoes met afbeelding maak je het nog gezelliger. En dat niet alleen, het zit ook nog eens veel lekkerder. De stof is enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken én ook wasmachinebestendig. Op deze manier kan je nog langer van je buitenkussen genieten.

De winactie is helaas verlopen. Neem een kijkje voor de lopende winacties.

Tuin- en Buitenleven op Social Media

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Lees ook

En op Thuisleven het artikel Meerluik boven het bureau

Heb jij al een leuke foto in gedachten?

Bron afbeelding: Tuinposteropmaat.nl