Ik beweeg mij al geruime tijd tussen de bloggers en ik volg het KidsErOpUit, travelblog al een tijdje. Na ‘Koken op de camping’ en ‘Staycation Doeboek’ trekt het e-book ‘Wandelen met kinderen’ mijn aandacht. Ik wil al geruime tijd meer aandacht aan wandelen besteden op Tuin- en Buitenleven, dus ik grijp mijn kans en vraag het e-book aan. Om het wandelen met kinderen meer te stimuleren verloot Tuin- en Buitenleven zelfs een Gouden Gluurpietje!

‘Wandelen met kinderen’.

Vlot daarna wordt mijn mailbox opgesierd door een prachtig e-book in de huisstijl van KidsErOpUit met veel oranje, paars en mooie foto’s. De 55 hoofdstukken/ bladzijden zijn helder en goed afgebakend. Na een korte opsomming van wat wandelroutes in een bepaalde provincie wordt er middels een link verwezen naar een uitgebreider exemplaar op het blog.
Indien gewenst is het e-book ook als invulexemplaar te gebruiken. Dan moet je het wel afdrukken of openen in Google documenten. In dat laatste geval verandert er wel veel in de opmaak en foto’s. Er is ruimte genoeg voor het noteren van opmerkingen, dan wel ervaringen.
En wie had vooraf gedacht dat er zoveel over wandelen op te tekenen valt? Naast allerlei verschillende soorten wandelingen is er ook aandacht voor de hoognodige teken-controle, goed schoeisel, buitenkleding en andere wandelbenodigdheden.

Mijn ervaring.

Vooral het gedeelte over Hoe begin je met geocoaching en Leuke wandel-apps vind ik een verrijking. Juist over deze twee onderwerpen was ik al op zoek naar meer informatie. Ik hoef niet verder te zoeken, want de informatie is volledig en niet alleen maar het voor de hand liggende. Er wordt zeker een stap verder gegaan dan de oppervlakte.
Kortom, een zeer uitgebreid e-book over ‘Wandelen met kinderen’. De titel slaat de spijker op de kop!

Ik trek mijn wandelschoenen aan. Komend weekend staat het ‘Half uurtje door mijn buurtje’ op de planning van SamenGezond en later deze maand de Gluurpietjesspeurtocht.

Boekinformatie.

‘Wandelen met kinderen’
Kidseropuit.nl
E-book prijs €8,99

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Ik deel vanaf nu mijn wandelingen met #wandelkids.

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

4 Comments

 1. Marian 18 november 2020 at 18:42 - Reply

  Hm, .leuk zo’n wandelboek…

 2. Marieke 18 november 2020 at 19:48 - Reply

  Jaaa leuk, en heerlijk wandelen

 3. Jeanine 28 juni 2022 at 09:56 - Reply

  Wat een leuke tip! Ik ben altijd weer opzoek naar leuke wandelroutes in de buurt. Met name voor de kinderen. Geocaching is ook een geweldige manier om de (onbekende) omgeving te ontdekken!

 4. Desirée Broekman 5 oktober 2022 at 09:50 - Reply

  Dat is nog eens een leuk idee! Erop uit met de kleintjes in de buurt van Oldenzaal. Zeker in de herfst is er veel te beleven. Mooie korte wandelingen zijn dus welkom.

Leave A Comment