Tropilex produceert de hangmatten en hangstoelen zelf in Zuid- Amerika. Dit maakt dat ze de kwaliteit en duurzaamheid van deze Fair Trade hangmatten kunnen waarborgen. Dat is altijd een fijn idee wanneer je ergens aan het relaxen bent. Omdat ik al eens verblijd ben met een reishangmat van Tropilex, mag Tuin- en Buitenleven dit keer een hangmat verloten onder de lezers.

De duurzame beloftes van Tropilex

De hangmatten en hangstoelen worden met de hand geweven en afgewerkt. Niet alleen worden de omstandigheden van deze arbeiders in de gaten gehouden, ook naar de grondstoffen wordt nauwkeurig gekeken. Zoals de Oeko-Tex® certificering voor het textiel. Er worden binnen dit certificaat strenge regels gehanteerd voor het gebruik van chemicaliën. En het hout is FSC- gecertificeerd. Tenslotte worden aan het eind van het proces de Tropilex producten milieuvriendelijk verpakt en CO2- neutraal vervoerd. Hier bovenop is Tropilex lid van 1% For The Planet en doneert jaarlijks minimaal 1% van de omzet t.b.v. de ondersteuning van non-profit-milieuorganisaties.

Hangmatten

De hangmatten van Tropilex zijn grofweg te onderscheiden in vier groepen: een enkele hangmat, een dubbele hangmat, een familiehangmat of een baby hangmat. Deze keuze heeft alles te maken met de belastbaarheid in kilo’s. Dat kun je eenvoudigweg zelf uitrekenen. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende soorten lengtes, stijlen en wel/ geen spreidstok. Als je dat bedacht hebt, dan komt het moeilijkste van alles: kiezen tussen de veelheid aan kleuren. Voor degenen die echt niet kunnen kiezen zijn er gelukkig ook veelkleurige of regenboog hangmatten verkrijgbaar.

Winnen

Tuin- en Buitenleven mag namens Tropilex een hangmat naar keuze t.w.v. maximaal 69,99 euro verloten.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben wel benieuwd naar de hangmat van je keuze. De winnaar wordt op 22 mei 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

Reishangmat review met muggentent.

Tropilex reishangmat met muskietennet.

De winnaar is bekend

Op 12 juni 2022 is een winnaar uit alle reacties op Facebook, Instagram en onder het artikel geloot (snelloting). Deze heeft zich gemeld. Niet gewonnen, niet getreurd. Neem een kijkje tussen de lopende winacties.

Lees ook

En op Thuisleven het artikel Hangen op je slaapkamer

Tuin- en Buitenleven op Social Media

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Heb jij al eens in een hangmat gehangen?

Bron uitgelichte afbeelding: Dehangmat.nl