Op een e-mountainbike bedwing je de Alpen als nooit tevoren. Het is een intens mooie ervaring. Je fietst door de prachtige natuur met vele vergezichten, meren, watervallen en valleien. Op je gemak, met oog voor de omgeving. In de Zugspitz-regio heb je keuze uit meer dan 100 prachtige eMTB-routes op allerlei niveaus. Op de site vind je alle informatie.

Fietsen met elektrische ondersteuning is een heerlijke manier om over de bergen te gaan zonder bij aankomst volledig buiten adem te zijn. Geen pad is te steil omhoog. Dankzij de grote actieradius, 30 tot 80 km, zie je veel meer en is de fietstocht enorm afwisselend. Het is ook nog best sportief: je stelt de ondersteuning in geheel naar eigen vermogen. Na een dagje e-mountainbiken heb je een zeer voldaan gevoel. Zet het bovenaan je bucketlist want het is een van de mooiste tochten die je in je leven gaat maken.

Routes voor eMTB in de Tiroler Zugspitz Arena

De vele fietsverhuurders in de Tiroler Zugspitz Arena beschikken over de nieuwste eMTB’s. Deze zijn voorzien van uitstekende vering en sterke elektromotoren zodat je comfortabel en veilig over de bergen fietst. Het is verstandig om de eerste paar tochten met een gids te fietsen die uitleg geeft over de e-mountainbike. Je krijgt een uitgebreide training zodat je met een goed gevoel begint aan de tocht.

In de Tiroler Zugspitz Arena vind je veel eMTB-routes. Van eenvoudige gravelpaden tot meer uitdagende tracks. Door de extra e-power worden zelfs bijzonder hooggelegen of verre bestemmingen bereikbaar. De ontelbare laadpunten en fietsspecialisten maken het regionale aanbod voor e-bikers helemaal af. Klik hier voor de routes van de Approved Bike Area. Of ga naar de website, hier plan je eenvoudig de route die bij jou past.

Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt recreëren. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur, maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Met het Z-ticket kun je gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer in de Tiroler Zugspitz Arena.

Informatie

Op Zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43 567 320 000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.

Over Tiroler Zugspitz Arena

Wie de Zugspitze wil beleven, kan het beste naar Tirol komen. Zeven charmante plaatsen in het Oostenrijks-Beierse grensgebied bieden de beste vooruitzichten voor de zomervakantie: Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Bichlbach, Heiterwang am See en Namlos. Hier kun je volop wandelen, mountainbiken of gewoon heerlijk ontspannen lummelen. In de Tiroler Zugspitz Arena heb je trouwens altijd de zon aan je zijde.

Lees meer

Tuin- en Buitenleven op Social Media

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Wat staat er nog op jouw bucketlist?