Het is tijd om de slingers op te hangen en de taart aan te snijden, want TuinenBuitenleven.com viert haar 5e blogverjaardag! Wat begon als een bescheiden online plekje voor liefhebbers van tuinieren en het buitenleven, is uitgegroeid tot een bloeiende community van groene vingers en natuurliefhebbers. Laten we samen terugblikken op het verleden, het heden vieren en een kijkje nemen in de toekomst van dit laagdrempelige blog voor alle buitenmensen.

Een korte terugblik.

Vijf jaar geleden werd TuinenBuitenleven.com geboren uit een passie voor groen en de natuur. Vlak daarvoor kregen we ons landje, ons eigen stukje paradijs in handen. Met inspirerende artikelen, praktische tips en creatieve ideeën wist het blog al snel een trouwe lezersschare aan te trekken. Van het kweken van onze eigen groenten tot het inrichten van een gezellige buitenruimte, TuinenBuitenleven.com heeft door de jaren heen talloze lezers geïnspireerd om meer tijd buiten door te brengen en te genieten van al het moois dat de natuur in je omgeving te bieden heeft. Neem een kijkje bij het vieren van de 1e blogverjaardag.

Het huidige succes.

Vandaag de dag is TuinenBuitenleven.com uitgegroeid tot een veelzijdige bron van inspiratie en informatie voor iedereen die van het buitenleven houdt. Met een breed scala aan onderwerpen, van tuinieren tot outdoor-activiteiten en duurzaam leven, blijft het blog nieuwe en bestaande lezers boeien. TuinenBuitenleven.com blijft zich ontwikkelen en vernieuwen, altijd met als doel om lezers te informeren en/of te inspireren.

De toekomst in bloei.

Vooruitkijkend naar de toekomst is Tuin- en Buitenleven vastbesloten om de groeiende gemeenschap van buitenmensen te blijven prikkelen en te stimuleren. Met nieuwe producten, samenwerkingen en evenementen in het verschiet, staat er nog veel moois te wachten voor dit bruisende weblog. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent, een avontuurlijke wandelaar of gewoon graag buiten bent, Tuin- en Buitenleven zal proberen je ertoe te bewegen om van het buitenleven te genieten en de schoonheid van de natuur te omarmen.

Bedankje aan de trouwe lezers.

Last but not least wil ik onze trouwe lezersschare bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij TuinenBuitenleven.com. Jullie zijn de drijvende kracht achter het succes en ik ben dankbaar voor elke like en reactie die jullie achterlaten. Samen vormen we een bloeiende community van buitenmensen die de liefde voor de natuur delen en elkaar inspireren om van het buitenleven te genieten.

Voorjaarsboeketten met tulpen van Pluukz.nl.

Pluukz voorjaarsboeket met tulpen.

Proost op nog veel meer groene avonturen.

Laten we een virtueel glas heffen op de volgende vijf jaar van TuinenBuitenleven.com en alle groene avonturen die nog komen gaan! Met jullie steun en enthousiasme zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus trek je laarzen aan, pak je tuingereedschap en laten we samen de wereld van Tuin- en Buitenleven blijven verkennen en uitbreiden.

Bedankt voor vijf fantastische jaren, en op naar nog veel meer groene inspiratie en plezier op TuinenBuitenleven.com! 🌿🎉

Wildboeket Pluukz Brisant voorjaarsboeketten.

Pluukz wildboeket met seizoensbloemen.

Wie jarig is trakteert!

Pluukz wil één van de trouwe lezers van Tuin- en Buitenleven verblijden met het voorjaarsboeket met tulpen of het wildboeket met seizoensbloemen. Wat mag je hiervoor doen?
Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke felicitatie achter onder dit artikel én maak je het voorjaarsboeket van je keuze bekend onder het artikel over de voorjaarsboeketten van Pluukz. Ik ben overigens wel benieuwd naar je lievelingsbloemen.
De winnaar wordt op 14 maart 2024 bekend gemaakt en ontvangt een bericht.

De winnaar is bekend!

De winnaar van het voorjaarsboeket is bekend en heeft een email ontvangen om het adres door te geven. Niet gewonnen, niet getreurd, neem een kijkje tussen de lopende winacties. Wellicht tot de volgende blogverjaardag.

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vind ik fijn!

Op naar de volgende blogverjaardag!

Bron afbeeldingen: Pluukz

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

27 Comments

 1. Fleur 27 februari 2024 at 11:16 - Reply

  Gefeliciteerd! Mijn lievelingsbloem is de ranonkel

 2. Ria Poirters 27 februari 2024 at 12:27 - Reply

  van harte ‘Tuin en Buitenleven’ met jullie 5-jarig jubileum en graag wil ik natuurlijk een mooi voorjaarsboeket tulpen van ‘Pluukz’ winnen1 ;-)
  mijn lievelingsbloemen zijn pioenrozen.

 3. Cees Poirters 27 februari 2024 at 12:32 - Reply

  Tuin- en Buitenleven, proficiat met jullie 5-jarig blogbestaan! graag wil ik wel zo’n feestelijk wildboeket met seizoensbloemen
  van Pluukz ontvangen! Op naar de volgende Blogverjaardag!!! Mijn lievelingsbloemen zijn zonnebloemen! ;-)

 4. Mieke 27 februari 2024 at 12:51 - Reply

  Proficiat met jullie vijfde verjaardag! Dank u voor al de artikels met goede ideeën.
  Ik hou het meest van pioenrozen.

  • Joyce Matthijsse 5 maart 2024 at 16:03 - Reply

   Gefeliciteerd!! 💐 En blijf de dag plukken….

 5. Elly van Asperen 27 februari 2024 at 14:08 - Reply

  Gefeliciteerd met jullie verjaardag, lees de stukjes graag.

 6. Marja Legius 27 februari 2024 at 14:43 - Reply

  5 jaar alweer. Van harte gefeliciteerd met dit eerste lustrum. Mijn lievelingsbloem is het lelietje van dalen omdat dat het bloempje is dat in mijn trouwboeket zat.

 7. Antonia van Eegelen 28 februari 2024 at 07:28 - Reply

  Ten eerste van harte gefeliciteerd, op naar de volgende jaren. mijn lievelingsbloem is de freesia het doe me aan mijn vader denken. als hij mijn moeder bloemen gaf, nam hij altijd een bosje gele freesia’s mee voor mij.

 8. Jolijn 28 februari 2024 at 16:27 - Reply

  Gefeliciteerd met jullie verjaardag! Mijn favoriete bloem is een tulp, doet mij altijd denken aan de lente die er weer lekker aan komt.

 9. Marian B 29 februari 2024 at 09:58 - Reply

  Alweer 5 jaar, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Op naar de 10 zou ik zeggen! Ik hou van bloemen. De tulp vind ik mooi en doet mij verlangen naar het voorjaar dat er aan staat te komen, echt een lichtpuntje voor mij. Gerbera’s vind ik ook mooi, eigenlijk alle bloemen wel ;-) Mijn voorkeur gaat uit naar het voorjaarsboeket met tulpen.

 10. anja 1 maart 2024 at 12:15 - Reply

  super leuk bloemen zijn altijd leuk om een ander mee te verrassen

  • Jana 5 maart 2024 at 19:54 - Reply

   HIEP HIEP HOERA! 🥳🎉 Van harte proficiat met jullie 5-jarig bestaan! 🌷 Op nog vele jaren waarin jullie elke dag in de bloemetjes gezet mogen worden. 🧡

 11. Gea Jager 2 maart 2024 at 20:34 - Reply

  gefeliciteerd en daarvoor zijn bloemen altijd leuk

 12. David Carrein 5 maart 2024 at 19:04 - Reply

  Wat vliegt de tijd, reeds 5 jaar blogt Tuin-en Buitenleven er op los, met zalige artikels. De bloemen die me echt kunnen bekoren zijn reukerwten of lathyrus. Graag het Pluukz wildboeket met seizoensbloemen. Zo fleurt mijn huisje op met zoveel bloemengeluk

 13. Joke De Court 5 maart 2024 at 19:13 - Reply

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan!!! Gerbera’s zijn mijn lievelingsbloemen 😍 maar ik zou ze schenken aan mijn lieve collega die momenteel thuis is wegens een burn out. Ook haar lievelingsbloemen zijn gerbera’s ☺️

 14. Erika 5 maart 2024 at 20:51 - Reply

  Proficiat met jullie 5-jarig jubileum 🥳 ik word helemaal wild van het prachtige pluukz wildboeket. Mijn lievelingsbloem is mimosa. 🌻🌼🌷

 15. Helga 5 maart 2024 at 21:03 - Reply

  hip hip hoera voor jullie! Ik hou van alle bloemen maar zonnebloemen zijn mijn favoriet; in de zomer staat mijn tuin er vol van en de vogeltjes maak ik er ook blij mee in de herfst. Het wildebloemenboeket vind ik het mooiste

 16. Liesbeth 7 maart 2024 at 10:32 - Reply

  Hiep Hiep Hoera 5 jaar tuin- en buitenleven. Prachtige mijlpaal om te vieren! Bloemen zijn dan een prachtig cadeau om het mee te vieren 🎉

 17. Eline van den Bos 8 maart 2024 at 16:01 - Reply

  Wat een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd en nog vele “groene” jaren toegewenst. En wat leuk dat 1 van de lezers verrast gaat worden met een prachtig boeket van Pluukz. Mijn voorkeur gaat uit naar het voorjaarsboeket Spring Break, prachtig! Mijn lievelingsbloemen zijn in het voorjaar tulpen, zomer de zonnebloem, herfst de chrysant en in de winter de amaryllis.

 18. Anouk 8 maart 2024 at 17:14 - Reply

  Gefeliciteerd! Ik ben gek op tulpen en narcissen. Eigenlijk op alle bloemen! Zo vrolijk in een vaas :)

 19. Jacqueline Roose 10 maart 2024 at 16:47 - Reply

  Van harte gefeliciteerd Tuin en Buitenleven met het 5-jarig blog-bestaan. Ik wens er voor jullie nog vele jaren bij! Een mooie prestatie, waar wij van mee mogen genieten. Alle tips en ideeën, leerzaam en leuk om te lezen. Ik hou van de pioenroos, die is echt mijn favoriet! Een mooie volle prachtige bloem die ook nog eens heerlijk ruikt. Op 14 maart vieren wij ons 38-jarig huwelijk! Met een prachtig Pluukz voorjaarsboeket, worden wij graag door jullie feestelijk in de bloemetjes gezet!

 20. Kristel Gubbels-Daemen 10 maart 2024 at 20:17 - Reply

  Proficiat al 5 jaar 💐🎉 op naar de 10🎉

  Super leuk het seizoensboeket tulpen.

  Mijn lievelingsbloemen zijn tulpen, zonnebloemen en dahlia’s

 21. Gerda 10 maart 2024 at 23:49 - Reply

  Gefeliciteerd!!! Mijn favoriete bloem is de gewone klaproos of /en Oosterse papaver 🌹

 22. michiel 11 maart 2024 at 10:18 - Reply

  Proficiat! Mijn lievelingsbloem is de tulp! :-)

 23. Lonneke 12 maart 2024 at 11:51 - Reply

  Van harte gefeliciteerd met deze 5 jaar 🎉, op naar de volgende! 💪
  Bloemen maken altijd hun eigen feestje, dol op pioenrozen, tulpen heerlijk al die kleuren…maar eerlijk gezegd verwen ik mezelf er niet zo vaak mee, zou dat toch moeten doen….🍀🍀🍀

  • Linda Meester 14 maart 2024 at 15:10 - Reply

   Gefeliciteerd Lonneke, ik stuur je een email om je adres op te vragen

 24. Xavier 13 maart 2024 at 22:26 - Reply

  Proficiat! Mijn lievelingsbloem is de tulp! :-)

Leave A Comment