Blogverjaardag Tuin- en Buitenleven

Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt. Tuin- en Buitenleven bestaat drie jaar. Er is in die tijd niet veel veranderd, maar wel veel gegroeid. En dan doel ik op de liefde voor het (moes)tuinieren. Daar steken we dan ook veel tijd in. In de tussentijd blijven we op zoek naar handige hulpjes. Tricel Soda wil te hulp schieten om de groene aanslag van de tegels te verwijderen. En wie jarig is trakteert!

Groene aanslag

Groene aanslag is een verzamelnaam voor mossen en algen die zich gedurende de donkere en vochtige dagen ontwikkelen. Vooral plekken waar minder licht komt slaan groen uit waardoor je tuin snel een onverzorgde aanblik krijgt. Gelukkig kun je deze groene aanslag gemakkelijk verwijderen met behulp van Tricel Soda. Het is mild, milieuvriendelijk, voordelig en zuinig in gebruik: je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een groots effect.
Groene aanslag op tegels en terrashout verwijder je snel en grondig met soda. Ook tuinmeubels maak je in een handomdraai schoon. Op Schoonmakenmetsoda.nl vind je nog veel meer toepassingsmogelijkheden.

Hoe verwijder je groene aanslag met Tricel soda?

Neem een emmer water en meng 10 gram soda per liter water. Giet het mengsel over de aanslag en schrob de aanslag weg met een harde borstel. Vervolgens spoel je de stoep na met de tuinslang voor een stralend schoon resultaat. Als je erg veel groene aanslag hebt voeg je iets meer soda toe en laat je het wat langer inwerken.

Soda terras tegels schoonmaken

Tricel Zilver Soda

Haal voor de voorjaarsschoonmaak Tricel Zilver Soda in huis. Met Tricel Zilver Soda maak je zowat alles schoon in en om het huis. Het is een ideaal middel voor dagelijkse schoonmaakklussen zoals het reinigen van de keuken, vloeren, deuren en geglazuurde tegels. Klik hier voor de instructievideo’s.

Informatie

Verkrijgbaar bij de supermarkt en via Klok-eco.nl: Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram. Ga voor meer informatie naar Schoonmakenmetsoda.nl.

Win een Tricel Soda pakket

Win een Tricel schoonmaakpakket bestaande uit:

  • Tricel fijn soda 800gram € 2,29
  • Tricel fijn soda zak 1 kg €1,49
  • Vloeibaar zeep 1L € 2,29
  • Tricel grof soda zak 1 kg € 1,49
  • Tricel Zachte zeep 750 gram €1, 95
  • Daarnaast ontvangt de winnaar een kortingsbon van 15% korting in de webshop

Dit pakket willen we graag verloten tussen de felicitaties onder dit artikel en de reacties van volgers op het blog.
Ook vernemen we graag van onze lezers waar je graag meer over wilt lezen. En het zou helemaal fijn zijn als je Tuin- en Buitenleven verder op weg wilt helpen. De winnaar maken we 20 maart 2022 bekend.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

De winnaar is bekend/ snelloting Instagram

Helaas is het Tricel soda pakket niet (tijdig) geclaimd en werd het verloot op het Instagram account van Tuin- en Buitenleven.
Niet gewonnen, niet getreurd, neem een kijkje tussen de lopende winacties op Tuin- en Buitenleven.

Lees ook

En lees op Thuisleven het artikel Ode aan soda

Tuin- en Buitenleven op Social Media

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je de volgknoppen voor gebruiken…

Ben jij al bekend met Tricel soda?