Ook dit tuinseizoen heeft elho weer nieuwe groene kweekproducten uitgebracht. Dit maal ook zeer geschikt voor de mensen die niet over een lap grond beschikken. Voor de liefhebbers die willen tuinieren op iedere vierkante centimeter in hun directe omgeving. Je kent ze vast wel, mensen die in het voorjaar de vensterbanken vullen met potjes vol aarde en kweekbakken. Ik heb het over de elho stack and grow. Ik heb er drie in gebruik genomen en mag er namens Tuin- en Buitenleven ook een aantal verloten, maar daarover later meer.

elho stack and grow.

De elho stack and grow is een stapelbare oplossing voor de kleinere groente, kruiden en fruit. Gebruik één krat of bouw een combinatie van meerdere kratjes door ze horizontaal of verticaal te stapelen. Door de grote openingen krijgen de planten genoeg licht en zuurstof en kun jij de gewassen makkelijk verzorgen en oogsten.  

Zet planten die veel licht behoeven bovenin en de schaduw-liefhebbers onderin: Peper, paprika,  kleine tomaten, aardbeien willen graag in de volle zon. Plant in de middelste etage bijvoorbeeld: tijm, rozemarijn, salie of de zomer kruiden: basilicum, bieslook en peterselie. Pluksla, rucola en spinazie houden van iets meer schaduw, geef die een wat beschutter plekje. Mocht je de kratten even niet gebruiken, berg je ze handig op door ze in elkaar te zetten. 

Informatie.

De stack and grow is verkrijgbaar in de twee herkenbare kleuren van elho. Net als andere producten zijn ze vervaardigd van 100% gerecycled plastic. In de bodem zitten gaten voor het afvloeien van overtollig water. Daar zit een overloop in zodat ook slim met het beschikbare water om kan worden gegaan. Het formaat van de kratjes is handzaam: B 50,9 x H 35,7 x D 35,1 cm. Ze zijn op verschillende manieren te stapelen of naast elkaar te zetten. Na gebruik kun je ze in elkaar schuiven zodat ze ook in de winter weinig ruimte innemen. De elho stack and grow zijn per stuk verkrijgbaar voor € 22,49.

Mijn ervaring met de stack and grow.

Inmiddels hebben we een aardige verzameling groene kweekproducten van elho in de tuin. Er staan nu drie gevulde tuinkratjes bij in dezelfde kleur als de Kweektafel Super XXL. Ik had (gelukkig) al aardig wat aarde van de molshopen verzameld dus de stack and grow zijn snel gevuld. De aardbeienplantjes hebben overwinterd in de stapelbare, kleurrijke kruidentoren en zijn uit de kluiten gegroeid. Die kan ik mooi splitsen en verhuizen naar de andere bovenste verdieping, dat wordt dus een fruitkrat.

Aardbeienplantjes in de stapelbare elho bakken.

De Lathyrus groeit al welig in de vensterbank, die mag binnen niet te warm worden, want dan schiet het door. Dat zal ten koste gaan van de stevigheid van de stelen. Die mogen dus ook naar buiten en hebben de nodige beschutting van de hoge wanden.
In het derde ‘krat’ wil ik over een paar weken wat Dahliaknollen poten. Mocht het plotsklaps gaan vriezen dan zijn ze eenvoudig te verzetten naar de schuur. Dat is naast het kunnen stapelen nog een voordeel van deze bakken. Is het geen plaatje?

Winnen.

Namens elho mag Tuin- en Buitenleven drie sets van 3 elho stack and grow verloten. Dit vertegenwoordigd een waarde van € 67,50 per set. Daar mag je als deelnemers ook wel wat moeite voor doen. Ik ben reuze benieuwd hoe je de set zou willen gebruiken. Het zou enorm gewaardeerd worden als je Tuin- en Buitenleven verder op weg wilt helpen aan meer lezers en volgers. Ook vernemen we graag waar je graag meer over wilt lezen op het blog. De winnaars maken we 3 april 2022 bekend.

De te winnen elho Stack and Grow stapelbare tuinkratjes.

De winnaars zijn bekend.

Helaas, er is maar één van de drie sets tijdig geclaimd. De overige elho grow and stack sets worden verloot tussen de volgers van de Tuin- en Buitenleven Facebook- en Instagrampagina. De winnaars zijn op 17 april 2022 geloot. De prijzen zijn tijdig geclaimd en onderweg naar de winnaars. Niet gewonnen, niet getreurd, neem een kijkje tussen de lopende winacties op Tuin- en Buitenleven.

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Waar zou jij de elho stack and grow voor willen gebruiken?

 

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

103 Comments

 1. Jacqueline de Waal 14 maart 2022 at 08:00 - Reply

  Wat handig en goed bedacht

 2. Alyt van der Heide 14 maart 2022 at 08:06 - Reply

  Doe graag mee. Net verhuisd en nu een grotere tuin die zeker nog meer groen(te) kan gebruiken.
  Zou de Stack & Grow in de achtertuin zetten. Zou er sowieso munt, basilicum, en bieslook in willen kweken. En opvullen met kleurrijke plantjes zoals viooltjes.
  En ja, de meiden mogen dan ook wat uitzoeken. Ik denk dat die voor aarbeien gaan.

  Vind het leuk om in blogs te lezen; tuinonderhoud, ideeën voor zithoekjes en tuingereedschap.

 3. Patricia Bouthisma 14 maart 2022 at 09:16 - Reply

  We hebben maar een kleine tuin, helemaal betegeld zodat onze zoon kan spelen. Nog nooit eerder een tuin gehad trouwens. Met deze Srack and Grow zou ik toch wat lekkere kruiden, groenten en fruit kunnen laten groeien. Lijkt me leuk en rustgevend om te doen en ook leuk om onze zoon te kunnen laten zien/leren hoe dit groeit.
  Ik zou graag wat meer willen lezen over tuinieren op een klein oppervlak. Ik zou het ook leuk vinden om meer te lezen over tuinonderhoud, met de dieren in gedachte (ik denk dan aan de bijen, egeltjes enz)

 4. Willy Nijssen 14 maart 2022 at 09:19 - Reply

  Wat een schitterende actie! Ik krijg dit jaar voor het eerst mijn eigen tuintje en ik vind het spannend en ben heel benieuwd! Mijn tuinkruiden zullen er zeker een plaatsje in krijgen en Pluksla, rucola en spinazie en van die heerlijke kleine tomaatjes, ik zie het al voor me! Aardbeien zijn ze we ook liefhebbers van. Dus plannen genoeg! Het blog heeft voor mij genoeg tips en is in dit stadium zeer leerzaam! Ik loot echt onwijs graag mee!

 5. R.Theunissen 14 maart 2022 at 09:45 - Reply

  Mooie groenrijke actie van Tuin-en Buitenleven en Elho! Zo’n mooie grijze reus staat vast fijn in een zonnig hoekje in onze tuin. Zeker nu het voorjaar voor de deur staat. Wat is leuker dan samen met je kleinkinderen buiten aan de slag te gaan? Met je groene vingers de tuin in. Zaaien zoals zonnebloemen,afrikaantjes,kruiden,tomaten en pepertjes.Erg leerzaam goed voor milieu en hartstikke gezellig met de kleinkids.

 6. Elly 15 maart 2022 at 14:38 - Reply

  Voor een kruidentuintje in de buurt van m’n keuken op het betegeld gedeelte daar.

 7. MW 16 maart 2022 at 00:10 - Reply

  Prachtige set! Op dit moment kweek ik vanuit een kweekkas met klep en dit is erg handig maar echt gezellig is het niet. Het leukste is om je plantjes of groentes te zien als ze groeien, dankzij Elho kan dat nu ??.
  Deze set zou ik in het voorjaar in de hal stapelen zodat ik vroeg kan voorzaaien, na ijsheiligen gaan de bakken op het terras naast de tuinset (die dan ook naar buiten gaat??)
  Ze lijken mij erg handig en ik zou ze graag aan mijn kweekspullen toevoegen.

  Jullie site bevat veel informatie, ik zou het een aanvulling vinden als artikelen komen welke informatie bevatten hoe je een tuin of woonkamer ook gratis groen kunt maken. Bv de mogelijkheden van plantenbiebs voor tuin en kamerplanten of ruilbeursen voor zaden, een groene woonomgeving kun je met elkaar mogelijk maken zonder dat het veel hoeft te kosten.

  • Petra wezenberg 29 maart 2022 at 01:51 - Reply

   Wauw wat gaaf zo kan je ook in een kleine tuin kweken zonder je nek te hoeven breken.

 8. Dineke 16 maart 2022 at 08:49 - Reply

  Voor een kruidentuin, heerlijk altijd verse kruiden binnen handbereik!

 9. Heidie 16 maart 2022 at 09:16 - Reply

  Super. Heel handig zo. Ik ben met mijn dochter op dit moment diverse moestuintjes aan het laten groeien binnen op de vensterbank. Ze verzorgt ze goed en met de vele zo’n van de laatste weken gaat dat best snel?.
  Die bakken van Elho zijn ideaal om ze straks buiten verder te laten groeien. We hebben niet zo’n grote tuin maar stapelen kan prima.

  Wij lezen graag over moestuinieren, welke kruiden je goed kunt gebruiken en over met welke planten we vlinders ? en insecten ? blij kunnen maken.

 10. Diana van os 16 maart 2022 at 09:22 - Reply

  Wauw wat een super leuke winactie ik doe heel graag mee ik heb pas een nieuw appartement met balkon waar ik samen met mijn dochtertje woon zou leuk zijn om daar samen aardbeien en munt te kunnen zaaien !

 11. elisabeth maria martina 16 maart 2022 at 09:24 - Reply

  daar ga ik graag mee aan de slag als ik deze mooie actie winnen mag
  tips om een grote tuin overzichtelijke en makkelijk in te richten zouden bijzonder welkom zijn, we worden toch een jaartje ouder

 12. Kristel Gubbels 16 maart 2022 at 13:44 - Reply

  Wow wat handig en fijn om de planten in te stekken en te laten groeien. Lijkt me fijn om met mijn dochters daar aardbeien, wortels, zonnebloemen eerst in te laten groeien. Dan kunnen ze goed zien hoe d’r planten groeien. Ideaal dat ze stapelbaar zijn.

  Ik vind alle tuin tips wel handig: bijvoorbeeld. Welke planten kun je nu al voor ijsheiligen poten, hoe en wanneer moet je planten stekken/snoeien. Leuke tips om gratis/goedkoop je tuin te pimpen zijn ook altijd welkom.

 13. Jooske 16 maart 2022 at 14:48 - Reply

  Een geweldig interessante set voor een kruiden- en moestuintje op het balkon. Met de juiste tips erbij. De bakken zijn handzaam zo te zien dus dat komt goed. En goed te beschermen tegen muizen en andere dieren. Ik zie deze set helemaal zitten. Verse kruiden, aardbeien, tomaten, diverse sla, en vast nog meer eetbaars.

 14. karin de graaf 16 maart 2022 at 22:16 - Reply

  mini moestuintje

 15. Shirley 17 maart 2022 at 05:25 - Reply

  Ik loot graag mee

 16. Simone Sprangberg 17 maart 2022 at 05:54 - Reply

  Oei wat handig voor mijn kleine tuintje en helemaal handig om mijn plantjes steeds het beste plekje voor ze te geven als ze groeien!

 17. Anna 17 maart 2022 at 06:02 - Reply

  Wow gaaf ik heb maar een kleine tuin vandaar dat ik deze zou willen gebruiken om kruiden en bloemen te planten

 18. Astrid van Rekom 17 maart 2022 at 06:40 - Reply

  Wat leuk, als kruidentuintje voor de kleinkinderen.

 19. Thomas Geurts 17 maart 2022 at 06:41 - Reply

  Mijn zoontje van 4 is gefascineerd door het het groeien van zaadjes. Dit zou een hele praktische oplossing zijn om dat mee te foen ipv alle losse potjes in de tuin.

 20. m chen 17 maart 2022 at 07:24 - Reply

  Ik zal de elho stack and grow willen gebruiken voor jonge plantjes zodat ik de bakken kan verplaatsen en de plantjes altijd op de beste plaats staan!

 21. Claudia 17 maart 2022 at 07:29 - Reply

  Om zelf op mijn balkon groente te kweken. Zodat ik geen bespoten groente meer binnen krijg en niet meer hoeft te sjouwen met zware groente tassen.

 22. Annika 17 maart 2022 at 09:37 - Reply

  Ik heb een balkon waar veel zon op schijnt en de tomaatjes en de aardbeien doen het elk jaar geweldig. Alleen is de ruimte echt een probleem. Het liefst zou ik een enorme moestuin hebben, maar dit is natuurlijk een geweldige oplossing voor mijn ruimtegebrek! Ook ik kan dan gaan koken met gerechten uit eigen tuin! (vooruit..balkon..;) ) Let’s stack and grow!

 23. Nelly 17 maart 2022 at 07:40 - Reply

  Weinig ruimte en toch ruimte voor mijn stekkies. Perfecte oplossing.

 24. Rebecca Hagedoorn 17 maart 2022 at 07:49 - Reply

  Wat een leuk idee, zo met de stapel kratjes.
  Ik ken het concept niet. Ik zou graag meedoen, ik kan dit heel goed gebruiken om mijn kruiden in te kweken.
  Ik gebruik altijd verse kruiden met koken en vind het ook erg leuk om zelf gekweekte spullen te gebruiken.
  Ik denk dat ik dan één kratje gebruik voor knoflook bollen.
  Dan heb ik mooi alles bij elkaar staan in de tuin!

 25. sanne 17 maart 2022 at 07:52 - Reply

  Daar zou ik een kruidentuintje of een succulenten tuintje van maken, echt super!

 26. Ingrid 17 maart 2022 at 07:56 - Reply

  We zijn met de kinderen de tuin aan het inrichten en ze willen graag van alles laten groeien en bloeien. Helaas is de ruimte beperkt dus de stappelbakken zijn ideaal om toch meer te laten groeien in de tuin

 27. Brendy 17 maart 2022 at 07:59 - Reply

  Oh, deze kratjes zien er super handig uit!! Zou heel graag mee willen doen en deze kratjes gebruiken om samen met onze kleine kinderen (4 en 6 jaar) verschillende groentes te zaaien zodat ze kunnen zien hoe de worteltjes, sla etc. groeien en deze niet kant en klaar uit de supermarkt komen!

 28. Johan de Jong 17 maart 2022 at 08:25 - Reply

  Zo leuk! in een tuin met beperkte ruimte is dit de ideale oplossing! Ik zou er graag mijn aardbeien in laten groeien, maar ook een bak met sla en kruiden zou ik proberen. Zo leuk!

 29. Elvi 17 maart 2022 at 09:05 - Reply

  Leuke actie, ik loot graag mee.
  Deze Elho stack and grow zijn makkelijk stapelbaar en nemen weinig ruimte in.
  Ik zou ze graag gebruiken voor mijn hortensia stekjes.

 30. Mijnie Blijenberg 17 maart 2022 at 09:53 - Reply

  Daar zijn we stapel op! Spannend

 31. L tromp 17 maart 2022 at 10:21 - Reply

  Voor onze aardbeien plantjes samen kweken met onze tweeling van 5 leuk en leerzaam

 32. Sandra Benedick Elzinga 17 maart 2022 at 10:37 - Reply

  Wat handig!

  • Bianca 17 maart 2022 at 13:08 - Reply

   Wat een geweldige oplossing voor mijn kruiden plantjes en anderevplantjes voor mijn eetbare tuin. Super vet!

 33. Marianne van den Hoek 17 maart 2022 at 10:58 - Reply

  Leuk, ik zou hier in het voorjaar kweekbakken van maken voor alle zaadjes die ik opkweek. En daarna heerlijk vullen met zomergoed.

 34. Joyce 17 maart 2022 at 11:11 - Reply

  Ik doe graag mee! Ik zou de bakken gebruiken voor de groentes die ik samen met mijn kinderen aan het verbouwen ben. Dit jaar hebben we veel soorten, die nu nog moeten ontkiemen. Als ze straks groot genoeg zijn om naar buiten te kunnen, komen deze bakken zeker van pas!

 35. Marjanne 17 maart 2022 at 11:26 - Reply

  Hoop dat ik hiermee de slakken wat minder toegang kan geven tot mijn plantjes ………….. :(

  • lmcmr 17 maart 2022 at 11:29 - Reply

   Slakken komen helaas overal bij…

 36. Bianca 17 maart 2022 at 11:29 - Reply

  Wow, wat ontzettend handig, ideaal voor mijn stekjes. Wat een leuk ontwerp ook in de vorm van kratje. Ik was al fan van Elho en heb er al aardig wat producten van voor in de tuin, deze zouden er heel leuk bij staan.

 37. Ine Josten 17 maart 2022 at 11:43 - Reply

  Voor kruiden want daar heb ik nog geen oplossingen voor

 38. Esther 17 maart 2022 at 12:16 - Reply

  Smaak en kleur op een klein (en verplaatsbaar) oppervlak: Ik zou de stack and grow graag willen gebruiken om (nu nog) kwetsbare tuinkruiden in te zetten. In combinatie met bij- en vlindervriendelijke bloemen.
  Wat ik in het blog graag (meer) zou lezen: Hoe je een aantrekkelijke balans creëert tussen ruimte voor vogels en insecten en speel/zit ruimte in een niet al te grote tuin.

 39. Marja Legius 17 maart 2022 at 12:28 - Reply

  tips over kruiden zou zeer welkom. Maar ook tips om meer vogeltjes, bijtjes en vlinders in de tuin te krijgen en dit samen met de kleine kinderen te onderhouden.

 40. Tamara V 17 maart 2022 at 12:34 - Reply

  Wij hebben voor het eerst een tuin in ons nieuwe huis en ik kan niet wachten om met het groen aan de slag te gaan.

 41. Noortje 17 maart 2022 at 12:55 - Reply

  Heel erg handig en super geschikt voor een kleine tuin, zoals wij hebben! Door veel hoekje te creëren en met hoogtes te werken, hebben wij toch iets leuks van onze ‘postzegel’ kunnen maken. En dat is prima, want ik ben geen grote ster en ook geen grote fan van tuinieren. Deze bakken van Elho passen dan ook perfect in ons nieuwe zithoekje; een stukje gezelligheid mist en ik zou er dan ook absoluut kleurrijke viooltjes inzetten!

 42. Ditty Dirks 17 maart 2022 at 15:11 - Reply

  Sinds Corona in de wereld is, ben ik meer gebruik gaan maken van mijn kleine moestuintje. Deze kratten zouden dat tuintje nig wat groter maken

 43. Willem de Wal 17 maart 2022 at 16:48 - Reply

  Leuke winactie waar ik graag aan mee doe, ik zou deze bakken willen gebruiken als kruidentuintje, viooltjes en andere voorjaarsplanten, zodat de tuin er al wat kleurrijker uitziet. V.w.b. onderwerpen voor de blog laat ik mij graag verrassen, op dit moment kan ik zelf niets bedenken waar ik verder over geinformeerd zou willen worden.

 44. marijksels 17 maart 2022 at 16:55 - Reply

  Oh wauw,wat supergaaf zeg! Lijkt me geweldig voor op m’n kleine dakterasje. Zo kan ik slim toch een klein moestuintje aanleggen, zonder dat het al te veel ruimte inneemt. En lekker duurzame materialen!

 45. Danielle 17 maart 2022 at 16:58 - Reply

  Wat leuk! Dit zou de oplossing kunnen zijn om op mijn terras meer aardbeienplantjes te kunnen houden. :)

 46. An 17 maart 2022 at 19:22 - Reply

  Ik ben helemaal weg van deze stapelkratjes. Ik heb niet zoveel ruimte dus dit is een ideale oplossing om mijn groene vingers te laten spreken .
  Ik haal altijd zoveel energie uit het bezig zijn in mijn tuintje.

 47. Jan 17 maart 2022 at 19:40 - Reply

  Super handig

 48. Wendy 17 maart 2022 at 19:42 - Reply

  Superhandig! Ik zou de kratjes gebruiken voor het kweken van mijn kruiden en cherrytomaatjes

 49. jhon dovens 17 maart 2022 at 19:43 - Reply

  loot graag mee voor de handige mandjes voor in de tuin scheelt plaats en is mooi als de bloemen in bloei staan

 50. anja 17 maart 2022 at 19:57 - Reply

  zo leuk om toch een leuke tuin te hebben met eetbare planten in een niet al te grote tuin

 51. Lee-Ann 17 maart 2022 at 21:14 - Reply

  We hebben een kleine tuin, daarvoor lijkt mij dit ideaal. Ik doe graag mee

 52. Melanie Parren 18 maart 2022 at 10:43 - Reply

  Wij hebben sinds vorig jaar een serre / tuinkamer en daardoor een kleine tuin. Ik zou ze in de tuinkamer willen gebruiken als kruidentuin, lekker dicht bij de keuken, en ik denk dat ze het heel goed zouden doen in onze tuinkamer!

 53. Marian B 18 maart 2022 at 10:50 - Reply

  Leuk voor op ons dakterras. En makkelijk voor de aardbeienplantjes! Ik maak graag kans.

 54. Esmeralda 18 maart 2022 at 11:45 - Reply

  Ik zou ze heel graag voor mijn kruiden willen gebruiken. Verder ben ik momenteel op zoek naar tuinplanten die weinig onderhoud behoeven, want de tuin is erg groot en tuinmannen hebben geen tijd…

 55. Imke 18 maart 2022 at 18:20 - Reply

  zo erg ;eu en ook erg leuk en handig voor in de moestuin

 56. co 18 maart 2022 at 18:35 - Reply

  erg leuk voor in onze tuin. we hebben geen border, maar tegen een muurtje is dit superleuk! ik doe graag mee!

 57. Anja 18 maart 2022 at 19:05 - Reply

  Ik heb al van alles en nog wat gezaaid (beetje te enthousiast, want alles is al heel snel goed gegroeid en nu is de vensterbank dus te klein). Ik zou de bakken gebruiken voor een mix tussen kruiden, bloemen en groenten: basilicum, tomaten en Afrikaantjes (die houden insecten op afstand).

 58. SophiaG 18 maart 2022 at 20:47 - Reply

  Leuk! Daar zou ik een kruidentuintje van maken. Niets lekkerders dan verse kruiden door je maaltijden.

 59. Jojanneke 18 maart 2022 at 22:32 - Reply

  Ik zou ze driedelig gebruiken!
  1. Voor het voortplanten van mijn moestuin plantjes zoals op de foto.
  2. Voor het vervoeren van de geoogste groenten en fruit uit mijn moestuin.
  3. In de winter voor lege flessen en grote boodschappen ?

 60. Emmy 19 maart 2022 at 09:33 - Reply

  Voor de aardbeitjes en tomaatjes en misschien ook nog wat mooie blommekes!

 61. Sander Laan 19 maart 2022 at 12:34 - Reply

  Op het dak van onze aanbouw is het vaak windstil en de oranje bakstenen geven lekkere warmte af. Ik wil mijn meloen stekjes straks overpotten zodat dit over 2 a 3 maanden volgroeide meloenen zijn

 62. Alinda 19 maart 2022 at 13:57 - Reply

  Super leuk voor in mijn tuin die kan zeker wel wat mooie bloembakken gebruiken ??

 63. Majonne 19 maart 2022 at 15:50 - Reply

  Wat superhandig dit! Ik heb niet hele groene vingers maar een kruidentuintje vind ik wel leuk. Op mijn werk hebben we dat met Rozemarijn en basilicum, zo leuk! Dat wil ik ook wel.

 64. Mariët 19 maart 2022 at 17:00 - Reply

  Super handig om de planten te stekken en verhuizen bij vorst en zon

 65. Debby Koeman 19 maart 2022 at 19:02 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn man, hij is nu plantjes aan het stekken op het aanrecht en zet ze in het raamkozijn in het zonnetje neer. Zou echt super fijn zijn als hij dat buiten kan doen met deze handige bakken!

 66. Anneliese de Waal 20 maart 2022 at 08:57 - Reply

  Wat mooi en handig, zou zeker mijn munt erin poten, zou super zijn achter in de tuin ?? Groetjes Anneliese de Waal

 67. sandra 20 maart 2022 at 14:42 - Reply

  erg handig! Ik zou het gaan gebruiken als mini moestuitje.

 68. janneke 20 maart 2022 at 18:27 - Reply

  Wat een gaaf setje voorop mijn terras

 69. Bobby 20 maart 2022 at 19:30 - Reply

  Voor aardbeienplantjes

  • Nina Haven 21 maart 2022 at 08:39 - Reply

   Goedemorgen,

   Ik ben inderdaad ook zo iemand die de vensterbank momenteel vol heeft staan met bakjes waarin vaak alles begint te groeien, heerlijk! Munt, tijm, lathyrus,leeuwenbekjes. En ook de dahliabollen, die helaas nog niet zo veel haast hebben.
   Deze bakken zouden heel handig zijn om overdag alles buiten te kunnen zetten en ’s avonds weer binnen te halen.

 70. maaike 21 maart 2022 at 11:13 - Reply

  Wat een top idee! Ik heb een moestuinbak, maar die staat net niet genoeg in de zon. Ik zou deze daarom vol in de zon zetten voor bijvoorbeeld aardbeien en alle andere zonliefhebbers! Ook handig af te dekken met een gaas tegen de hongerige vogels ;).

 71. Mark 21 maart 2022 at 16:18 - Reply

  Dit wordt ons kruidentuintje! Ideale bakken om diverse fijne kruiden in te gaan kweken, welke wij veel gebruiken in de maaltijden! Er gaat niets boven verse kruiden en stiekem smaken ze uit eigen tuin altijd nog een tikkie lekkerder dan gekochte! Mooi design ook; fraai om naar te kijken!

 72. Ilse 21 maart 2022 at 18:12 - Reply

  Slim! Ik doe graag mee, want ik zou deze goed kunnen gebruiken op mijn kleine balkon. Altijd fijn om plantjes om je heen te hebben én ook nog eens goed voor het klimaat!

 73. Anita 21 maart 2022 at 19:28 - Reply

  Leuk voor al mijn verschillende kruiden in te planten

 74. Els Black 22 maart 2022 at 19:31 - Reply

  Ik doe graag mee, we hebben geen tuin en ik zou wel graag wat kruiden en aardbeien plantjes willen planten

 75. Yvonne 23 maart 2022 at 05:24 - Reply

  Mooi, strak design! Dat is nog eens leuk tuinieren op de vierkante centimeter! ☺️ Met de lente van start, mag vrolijk perkgoed niet ontbreken in deze bakken! ??️?

  • Yvonne 23 maart 2022 at 05:26 - Reply

   Ik zou graag lezen over het voorkomen/bestrijden van ongedierte zoals diverse soorten bladluis ?

 76. Jolijn 23 maart 2022 at 14:33 - Reply

  Wauw dit komt goed van pas in onze nieuwe tuin! Ik ben heel benieuwd!

 77. Carola 23 maart 2022 at 18:18 - Reply

  Ik ga verhuizen…
  Ik ga mijn huis verschrikkelijk missen maar mijn buren nog meer. De vrouwen vleugel. 3 dames van uit een lopende leeftijden (74, 49 en 34), maar met zo’n hechte band. We eten minimaal 1 a 2 keer per week samen. We hebben nu zelfs een afscheids altaar gemaakt bij ons gezamenlijke buiten zitje. Dit moet natuurlijk ooit weg maar hoe leuk zou het zijn als deze vervangen kan worden door deze stapelbare kratjes. Dan kunnen we er alle 3 1 vullen en houden mijn lieve buren altijd een aandenken aan mij

 78. Linda schrijft 't op 24 maart 2022 at 08:11 - Reply

  Wat een handig systeem, de bakken lijken me ook zeer geschikt voor op balkon.

 79. EvenDelen.be 24 maart 2022 at 08:23 - Reply

  Hoe mooi zeg. Ik ben zot op alles wat met de tuin te maken heeft en blijf in de winkel dan ook lang hangen bij de bloembakken.

 80. Sanne 24 maart 2022 at 22:28 - Reply

  Leuke win actie. Ik zou er een moestuinen mee maken in de hoek van mijn terras. Nu is het zo kaal. Dit zou er perfect passen.

 81. Lilian Wapperom-Declercq 25 maart 2022 at 08:41 - Reply

  Wat leuk en handig! Ik wil graag allemaal mooi bijenbloemen in de bakken verzamelen want mijn bijenhotel lopen nu al helemaal vol met die mooie rode bijtjes

 82. Frederique 26 maart 2022 at 15:18 - Reply

  Heel handig, zeker voor kleinere plekjes. Ik ben net verhuisd en heb nu een klein balkonnetje. Moet daar best aan wennen eigenlijk. Dan zijn dit soort oplossingen erg welkom!

 83. Iris Bakker 28 maart 2022 at 09:52 - Reply

  Mijn houten moestuinbak is helaas kapot gewaaid de afgelopen storm, dus ik zou hem graag vervangen met deze mooie set.

 84. Wendy 29 maart 2022 at 11:25 - Reply

  Ik doe graag mee met de actie. Deze handige bakken wil ik gaan gebruiken voor een klein beginners moestuintje. Staat al jaren op mijn wensenlijstje, maar ik kom er nooit aan toe.
  Ik zou graag meer willen lezen over het voorkomen en bestrijden van onkruid. We hebben veel tegels in de tuin, maar ook een stukje grond. Dat is nauwelijks bruikbaar door het vele onkruid wat er zit…..

 85. Nicole Orriëns 29 maart 2022 at 12:53 - Reply

  Wat een handig concept! Ik zou dit wel willen gebruiken op de plek bij mijn kantoortje.

 86. Jouvence 29 maart 2022 at 13:34 - Reply

  Dit lijkt me handig en compact voor bij ons op de galerij! :)

 87. Wessel 30 maart 2022 at 04:35 - Reply

  Een mooie ruimtebesparende oplossing voor in onze niet al te grote tuin! ✅ De kids willen graag hun eigen groente- en fruittuintje; deze bakken lenen zich natuurlijk perfect voor aardbeienplantjes, tomatenplantjes en kruiden! ? Ik zou hier graag nieuwe ideeën/adviezen lezen voor de kleinere tuin! ?

 88. Deborah 30 maart 2022 at 06:59 - Reply

  Wat een leuke win actie is dit!! Ik doe heel graag mee. Ik zou nl mijn balkon een heel stuk groener willen hebben. Lekker veel plantjes maar ook een klein kruidentuintje. Hoe handig is dan deze Elho stack and grow?!?! Ik ben het met Wessel eens. Kom maar door met tips en trucks voor een kleinere ruimte.

 89. Lotte 30 maart 2022 at 09:18 - Reply

  Ik bezoek deze site een stuk minder vaak dan ’thuisleven’, terwijl ik juist zo geniet van het tuin- en buitenleven! Juist in deze periode, waarin het begint te kriebelen wat betreft tuinieren! Ik ben geen ster in tuinieren, maar zo in een klein tuintje vind ik het heerlijk ontspannen om onkruid te wieden en leuke nieuwe plantjes neer te zetten. Deze mooierds van Elho bieden hierbij een hippe helpende hand! Ik zou gaan voor een vrolijke inhoud en zeker ook Afrikaantjes, aangezien deze insecten op afstand houden las ik net. Dit soort handige weetjes zou ik graag meer (komen) lezen op tuinenbuitenleven.nl

 90. Wilma 11 april 2022 at 09:03 - Reply

  Ik zou courgette- en pompoenplantjes laten groeien. ?Misschien zelfs een aardbeiplant ?

 91. Diny Gijsberts 11 april 2022 at 14:11 - Reply

  Voor stekken hangbegonia’s en vlinderstruiken/hortensia’s

 92. Mieke | Miek''s Mind 11 april 2022 at 19:49 - Reply

  Dit is niet echt mijn ding, maar Elho heeft wel andere handige, mooie en fijne items voor in de tuin. Leuk merk!

 93. Jacqueline Roose 12 april 2022 at 09:21 - Reply

  Wat een leuke gezellige voorjaarsactie! ☘️ Met de stapelbare Elho kratjes is het superhandig om kruiden, tomatenplanten, chilipepertjes en paprika’s te planten. Ik ga er graag mee aan de slag, is een mooie ruimtebespaarder. Op het blog zou ik graag meer lezen over stekken van plantjes en over een plantenbibliotheek in je woonwijk. Om zo met elkaar plantjes te delen. Met deze prachtige set, word ik door tuin en buitenleven graag in het zonnetje gezet!

 94. Marion poeste 15 april 2022 at 23:21 - Reply

  We gaan dit weekend wat nieuwe zaadjes planten zou ideaal zijn ze daarna over te zetten naar deze mooie bakken

 95. Petra A. 11 juni 2022 at 10:53 - Reply

  Wat super handig. Deze kon ik nog niet. Passen ook prima op me balkon of bij me vriend in de tuin in een vergeten hoekje. Thanks voor de tip

 96. Noyb Diafane 12 juni 2022 at 21:58 - Reply

  Handig! Kunnen ze 1 verdieping omhoog of kun je oneindig stapelen?

  • lmcmr 13 juni 2022 at 08:04 - Reply

   Je kan doorstapelen als je genoeg tuinkratjes hebt natuurlijk

Leave A Comment