Drukwerknodig.nl is een online drukwerkwinkel die gespecialiseerd is in bedrukte promotieartikelen. Ze bieden een breed scala aan producten, van visitekaartjes en notitieblokjes tot T-shirts en caps, alles met je eigen bedrijfslogo of ontwerp. Ik mocht een hoodie voor Tuin- en Buitenleven laten bedrukken. Drukwerknodig.nl beschikt over uitstekende manieren om je bedrijf te promoten en hier zijn 7 manieren waarop je dat kunt doen.

1. Geef visitekaartjes weg.

Visitekaartjes zijn één van de meest kosteneffectieve manieren om je bedrijf te promoten. Geef ze uit aan iedereen die je ontmoet of zet ze in een visitekaartjesdispenser bij je bedrijf. Drukwerknodig.nl biedt visitekaartjes in verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen, dus je kunt ze precies maken zoals jij je bedrijf op de kaart wilt zetten.

2. Bedrukt een T-shirt of hoodie.

Bedrukte T-shirts en hoodies zijn een geweldige manier om je bedrijf te laten zien wanneer je op een beurs of evenement staat. Drukwerknodig.nl heeft een breed scala aan te bedrukken textiel in verschillende kleuren en maten. Je kunt ze laten bedrukken met je bedrijfslogo of een andere pakkende tekst. Je bent je eigen wandelende reclamebord. Ook in je vrije tijd, want ik mag wel verklappen dat de hoodie heerlijk zit.

Door Drukwerknodig.nl bedrukte hoodie om mijn bedrijf te promoten.

3. Geef bedrukte notitieblokjes weg.

Bedrukte notitieblokjes zijn een leuke en handige manier om je bedrijf te promoten. Drukwerknodig.nl heeft notitieblokjes in verschillende formaten en papiersoorten, en je kunt ze bedrukken met je bedrijfslogo of een andere boodschap. Iedere keer dat iemand een notitie maakt zullen ze (on)bewust aan je bedrijf denken.

4. Bedruk een muismat.

Met een bedrukte muismat kun je je bedrijfslogo of een ander ontwerp onder de aandacht brengen bij iedereen die je kantoor bezoekt. Een muismat is een dagelijks te gebruiken voorwerp, ook voor je werknemers thuis.

5. Geef bedrukte pennen weg.

Als je op zoek bent naar een kostenefficiënte manier om je bedrijf te promoten, geef dan bedrukte pennen uit. Er zijn tal van verzamelaars die hun collectie graag uitbreiden met jouw bedrukte pen. Daarnaast heeft een ieder op tal van momenten behoefte aan schrijfmateriaal. Dit is je kans om ook onderweg reclame voor je bedrijf of instelling te maken.

6. Laat een mok bedrukken.

Bedrukte mokken zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten op beurzen of evenementen. Daarbij komt dat het in je eigen vestiging(en) enorm scheelt aan de berg afval die koffiebekers op dagelijkse basis veroorzaken. Ieder zijn eigen mok en aan het einde van de dag even omspoelen. Daar voelt iedereen zich beter bij.

7. Bedruk een tote bag.

Een bedrukte tote bag is een handige en stijlvolle manier om je bedrijf te promoten. Je geeft hiermee ook de boodschap mee dat je aan het milieu denkt door herbruikbare (en wasbare) tassen te verstrekken.

Mijn ervaring met Drukwerknodig.nl.

Op de site zie ik tal van voorbeelden van bedrukte hoodies. Er springt er één in het oog waar ik de combinatie met de groene kleur van Tuin- en Buitenleven direct voor mij zie. Ik maak een ontwerp met de hulp van canva. Ik wil dat de blognaam en het buitenleven inzichtelijk maakt. De print moet ook in beweging zijn, daar gebruik ik de strepen voor. Het uiteindelijke ontwerp lever ik in PDF aan bij Drukwerknodig.nl. Dat gaat eenvoudig middels een te volgen stappenplan. Voor de hoodie kies ik maat XL omdat het best ruim mag zitten. En ik de hoodie ook bij het fietsen van en naar de tuin wil dragen. Vlot daarna ontvang ik de bedrukte hoodie in huis. De print is helder van kleur en vertoont geen oneffenheden. De hoodie zit ruim en behaaglijk. Ik draag het regelmatig en het blijkt een ideale manier om over het blog aan de praat te komen. Niet alleen op het schoolplein maar ook onderweg in bouwmarkt en tuincentrum…

Ontwerp van TuinenBuitenleven.com om op hoodie te drukken.

Conclusie.

Drukwerknodig.nl is een uitstekende manier om je bedrijf te promoten. Ze bieden een breed scala aan producten, van visitekaartjes en notitieblokjes tot T-shirts en caps, alles met je eigen bedrijfslogo of ontwerp. Daarnaast bieden ze nog een andere tak van sport aan. Ze drukken boeken, al vanaf 1 exemplaar. Ideaal voor het verspreiden van je specifieke kennis van een vakgebied of het compileren van een regionaal gebonden boek over de historie van je woonplaats. Om maar even twee voorbeelden te noemen.

Lees ook.

Maak jij al gebruik van promotiemateriaal?

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

5 Comments

 1. Anita Dokter 30 oktober 2022 at 08:04 - Reply

  Leuk geworden!!

 2. Kijkje in huis en tuin 26 januari 2023 at 13:20 - Reply

  Het is de makkelijkste manier om reclame te maken en als geschenk te geven. Wat wil je nog meer?

 3. Nicole Orriëns 27 januari 2023 at 10:39 - Reply

  Vooral de bedrukte pennen vind ik erg leuk. Ik ben fan van de 123inkt pennen bijvoorbeeld omdat ze zo fijn schrijven.

 4. Jouvence 27 januari 2023 at 17:03 - Reply

  Pennen en notitieblokjes zijn altijd wel handig om te hebben. Goed om te weten dat ze boeken drukken vanaf 1 exemplaar, die ga ik even onthouden.

 5. Mieke | Miek's Mind 30 januari 2023 at 13:20 - Reply

  Een product bedrukken komt hier wel duidelijk naar voren haha, zelf zou ik dat niet allemaal doen voor mijn bedrijf. Social media is ook een goede tip om je bedrijf te promoten.

Leave A Comment