Nu de zomer zich steeds meer laat zien beginnen we er ook steeds meer op uit te trekken. En hoe leuk is het dan om een picknickkleed mee te nemen die jij zelf hebt ontworpen? In deze blog laat ik je graag zien welke ik heb gemaakt en vertel ik je hoe jij er ook een kunt maken bij Wanapix.

Design je eigen picknickkleed.

Als eerste is het natuurlijk handig om te weten welke afmeting je picknickkleed moet hebben. Ga je voor 95 x 140 cm, 120 x 190 cm of voor 145 x 240 cm? Daarna kun je de vrijheid nemen om een eigen ontwerp op het picknickkleed te creƫren of je kiest uit een van de vele ontwerpen. Ook de ontwerpen kun je nog personaliseren, dus het is en blijft altijd een uniek cadeau voor jezelf of een ander.

Handig om te weten.

Een picknickkleed kun je bestellen zonder zonder minimale bestelhoeveelheid. Het bovenwerk van textiel is te personaliseren. Deze is gemaakt van Oxford stof (100% polyester en waterdicht). De bodem is gemaakt van waterdicht materiaal. Het picknickkleed heeft afgeronde hoeken. En als je het picknickkleed besteld krijg je er een harnas met handvat gratis bij. Ideaal voor gemakkelijk opbergen en vervoeren.

Wanapix.

Naast dit prachtig picknickkleed kun jij bij Wanapix ook terecht voor t-shirts, mokken, puzzel, handdoeken, kalenders, mobiele telefoonhoesjes, porseleinen foto’s, foto’s op canvas, kussens, handtassen, rugzakken, fotoboeken, gezelschapsspellen, knuffels, sleutelhangers en bijna elk product die jij je maar kunt bedenken. Alle producten kun je personaliseren met foto’s, teksten en/of illustraties. Zo heb jij ten alle tijden een cadeau dat 100% naar je smaak is.

Ook leuk voor gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Kerstmis, bruiloften, doop, communies, verjaardagen, huwelijksverjaardagen en alle andere feesten. Succes gegarandeerd!

Onze ervaring.

Van Wanapix mocht ik een picknickkleed bestellen in de afmeting 145 x 240 centimeter bestellen. Aangezien ik graag picknick met mooi weer had ik dan ook al gelijk iets zomers in mijn hoofd qua ontwerp met natuurlijk een aantal foto’s van ons eigen gezin. Omdat de achtergronden niet helemaal waren zoals ik ze graag zou willen heb ik een achtergrond met citroenen van internet gehaald. Daarop heb ik 3 foto’s trapsgewijs geplaatst en daarboven onze familienaam.

Bij het maken van het picknickkleed kun je kiezen voor een verticaal of horizontaal ontwerp. Ik kies voor een horizontaal ontwerp. Daarnaast kun je kiezen voor een achtergrondkleur, foto’s en tekst invoeren. Wat mij vooral opvalt bij het maken van het kleed is de hulp die je krijt bij het plaatsen van een foto. Want zodra je een foto neemt waarbij de kwaliteit achteruit gaat krijg je daarbij een melding. De lettertypes gaan zo groot als je zelf zou willen. hoe leuk is het dan om een picknickkleed mee te nemen die jij zelf hebt ontworpen? In deze blog laat ik je graag zien welke ik heb gemaakt en vertel ik je hoe jij er ook een kunt maken bij Wanapix.

Het is wel jammer dat er geen illustraties of iets dergelijke in het systeem zitten die je er nog aan toe kunt voegen. Ik denk dat ik anders een combinatie had gemaakt van eigen foto’s en een hoop spelletjes die gespeeld konden worden. Maar wat niet is dat is er niet. En dus heb ik een ontwerp gemaakt die lekker “ons” is.

Nadat ik de order heb bevestigd ontvangen we een paar dagen later al het pakket met daarin het picknickkleed. Verbaasd ben ik over de kwaliteit. Ik had echt van alles verwacht maar niet zo’n hoge kwaliteit. De foto’s zijn echt perfect tot in de kleine details, de achtergrond is heel mooi overgenomen en de letters zijn verbazingwekkend mooi geworden. Eenvoud terwijl er toch veel te zien is. En dan heb ik het nog niet gehad over het kleed zelf.

Het kleed zelf weegt wel wat maar dat merk je dan ook gelijk zodra er een onverwachts windje de kop opsteekt. Het kleed blijft namelijk keurig liggen in alle hoeken.

Is het een aanrader?

Ja absoluut. Ofschoon het programma om te designen een beetje ouderwets overkomt met weinig extra tools is de kwaliteit van het picknickkleed echter heel hoog. En uiteindelijk is dat wel wat je wilt. Een kleed waar je niet alleen vandaag maar ook over 20 jaar nog heel veel plezier van hebt. Elke keer weer.

Lees ook:

En op Thuisleven de review van een mooie en praktische picknickmand.

Wat neem jij mee naar een picknick?

* voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review artikel mogen ontvangen *