Decoreren is niet meer alleen aan je woonhuis voorbehouden. De tuin moet er zo langzamerhand ook aan geloven. Bij Fabryk Design hebben ze deze drempel van binnen naar buiten weggenomen met de FBRK. tuincollectie. Het meest in het oog springend vind ik toch wel de geometrische vormen voor buiten. Van Fabryk Design mag ik een Dibond buiten geo kiezen en iets leuks verloten onder de lezers van Tuin- en Buitenleven. Daarover later meer.

De Fabryk Design tuincollectie.

De FBRK. tuincollectie is zeer veelzijdig. Verschillende soorten accessoires die we wel kennen van binnenshuis zijn in een iets ander jasje gegoten. Bijvoorbeeld vervaardigd van een soort materiaal dat beter bestand is tegen de weersinvloeden. De tuinkussens zijn niet alleen watervast, maar ook slijtvast. En de tuinposters zijn gemaakt van PVC en hebben ringen waar je ze aan op kunt hangen. En dan in een natuurlijk design dat past bij het buitenleven. Er is qua design veel van dieren, planten en natuurlijke kleuren gebruik gemaakt. Ook humor wordt niet geschuwd met de Barbekoe tuinposter. Je hebt maar een paar artikelen nodig om een totaal andere sfeer in je buitenlocatie te bewerkstelligen. Dat maakt het eenvoudig om regelmatig een (kleine) verandering door te voeren in je exterieur.

Buiten geo’s.

De buiten geo’s hebben een metalen coating zodat ze tegen een regenbui kunnen. De zes dierenfiguren zijn verkrijgbaar in zwart, wit of een print. Mijn keuze is de Dibond buiten geo Hommel. Je hangt ze op aan de vorm zelf, ze hebben geen aparte bevestiging. Daar kan je dus mee spelen. Ik kan de hommel statisch/ rechtopstaand ophangen of juist in de vliegende vaart. Ik heb gekozen voor de zwarte kleur in de verwachting dat het net genoeg afsteekt tegen onze donkergrijze tuinwanden. Dat blijkt met het matte zwart een schot in de roos.
De achterzijde van de buiten geo is wit, daar kan ik ook gebruik van maken als een ware blikvanger in de tuin. De hommel is iets groter dan verwacht. Ik had natuurlijk ook even goed naar de afmetingen kunnen kijken. De vormen en de afwerking zijn prachtig. En de hommel staat erg leuk in combinatie met het insectenhotel in de achtertuin. In één beeld is gevangen waar we als gezin voor gaan en staan.

Witte hommel buiten geo FBRK.Zwarte Hommel FBRK. geo voor buiten.

Meer over de achtergrond van Fabryk Design.

Fabryk Design is een lifestyle label dat zich richt op hippe wanddecoraties en accessoires voor binnen en buiten. Alle producten worden bedacht en gemaakt in Nederland met oog voor mens en milieu. Ze komen tot stand en worden klaargemaakt door mensen met en zonder een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De producten van Fabryk Design worden door heel Europa verkocht. Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler in deze onderneming.

FBRK. Houten bloemen.

Nooit meer een verwelkt bosje bloemen binnen op tafel met de houten bloemen van Fabryk Design. De elf soorten bloemen en bladeren zijn onderling goed te combineren in een mooie vaas of kruik. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of een houtkleur en zijn zo’n 70 centimeter lang. De vele productfoto’s scheppen een goed beeld van de verschillende combinaties. Dat wordt nog lastig kiezen…

Winnen.

Tuin- en Buitenleven mag namens Fabryk Design drie houten bloemen verloten. Ga je voor een Rietstengel, Klaproos, Papaverbol en/ of Varenblad? Ik zou moeite hebben met kiezen.

Wat mag je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze fantastische prijs laat je een leuke reactie achter onder dit artikel én een ander artikel op TuinenBuitenleven.com. Ik ben wel benieuwd waar je de drie houten bloemen wil neerzetten. De winnaar wordt op 26 juni 2022 bekend gemaakt onder dit artikel.

De winnaar is bekend!

Niet gewonnen, niet getreurd, er zijn meer lopende winacties.

Lees meer.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Decoreer jij je tuin al?