Deze vrijdag een persbericht dat direct of indirect met de noodzakelijke watervoorraad te maken heeft. Water in de tuin blijft hoogstnoodzakelijk, helemaal in de zomer.

Gardena introduceert Smart Garden Expert.

Een opvallend initiatief van Gardena: de Smart Garden Experts. Ze komen in heel Nederland op verzoek aan huis en geven gratis advies op maat over automatische tuinoplossingen. Gardena voorziet daarmee in de behoefte aan een groene expert die helpt bij het slim tuinieren en wil zo tuinbezitters nog beter van dienst zijn.

Robot.

Deze tuinexperts adviseren ter plekke over automatisch gazononderhoud met een maairobot, watergeven en ander tuinonderhoud. De adviseur verzorgt desgewenst de bestelling van de benodigde materialen, regelt de installatie en geeft ondersteuning bij de ingebruikname. Aan het vrijblijvende advies zijn geen kosten verbonden.

Smart system.

De adviseur, met hoveniersachtergrond, werkt met het Gardena smart system. Dit innovatieve systeem stuurt met één app. op de smartphone of tablet een robotmaaier en tuinbesproeiing aan. Dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week heeft u een mooie, goed onderhouden tuin met een strak gemaaid gazon en voldoende water voor de planten. Ook als u niet thuis bent. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen. Het Gardena smart system is geschikt voor elke tuin; bestaand of nog aan te leggen.

Kijk voor meer info over Gardena.

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Hoe heb jij je watervoorraad geregeld?

Fotocredit: Gardena

11 Comments

 1. Nicole Orriëns 22 mei 2019 at 10:58 - Reply

  Een maairobot zou ik dolgraag willen hebben. Maar ze schijnen nog best ingewikkeld in het gebruik te zijn helaas.

 2. Rachel Kromdijk 10 juni 2019 at 10:11 - Reply

  oh wij hebben kunstgras in ons nieuwe huis dus een robot hebben wij niet nodig haha!

 3. lodi 27 mei 2020 at 12:07 - Reply

  Bij eigen huis en tuin zie ik die robotmaaier al, dat is toch ideaal. Wij hebben zelf weinig planten en geen gras, dus hier niks nodig, maar het is wel super makkelijk allemaal.

 4. Nicole Orriëns 27 mei 2020 at 14:30 - Reply

  Wat een superhandig systeem lijkt me dit. Ook omdat het nu overal alweer hartstikke droog is in Nederland en de zomer moet nog beginnen…

 5. Joanne 27 mei 2020 at 17:44 - Reply

  Dat klinkt als een handig systeem. Ik heb zelf geen tuin, maar alleen een klein balkon.

 6. Frederique 28 mei 2020 at 22:40 - Reply

  Klinkt wel handig. Elke keer dat ik je posts lees, krijg ik zin in een grote tuin!

 7. racheltjuh 29 mei 2020 at 08:28 - Reply

  wij hebben geen gras of wat dan ook dus voor ons is het niks ;)

 8. Simone 29 mei 2020 at 09:24 - Reply

  Wij hebben enorm veel gras in de tuin, dus dit is wel iets om over na te denken!

 9. Danielle 31 mei 2020 at 13:02 - Reply

  Wat ze tegenwoordig allemaal hebben voor leuke gadgets en hulpmiddelen! Wij hebben ze eigenlijk niet nodig, hebben de hele tuin betegeld en er een grote trampoline in gezet, lekker onderhoudsvrij! ;)

 10. Mieke | Miek's Mind 3 juni 2020 at 15:16 - Reply

  Ik heb zelf geen tuin dus ik hoef me hier eigenlijk geen zorgen over te maken hah a

Leave A Comment