We bloggen erop los met team ‘Thuisleven’ met één soms twee publicaties per dag. Toch begint er iets te knagen….

Thuisleven.com.

Thuisleven bestaat al bijna 4 jaar en we werken er dagelijks met alle plezier. De bezigheden zijn erg divers van het beheren van de sociale media en de eigen Facebookgroep ‘Tips en Acties van Thuisleven‘ tot het publiceren van content of nalopen van bijdragen uit het team van bloggers. De onderwerpen die we beschrijven zijn erg breed. Eigenlijk hebben we overal wel een mening over op Thuisleven of in ieder geval iets te vertellen of te delen. Al is ons Thuisleven wel veranderd.

Ons Thuisleven.

Linda– We zijn verhuisd en hebben een tuin. De meiden worden groter en we trekken er veelvuldig op uit met de fiets. Ook hebben we een Landje in bezit gekregen, een recreatief stuk grond. Daar zijn we nu erg druk mee als gezin, om daar ons buitenparadijs van te maken. Ons huis is een hotel geworden waar we eten en slapen tussen school, werk, scouting en bezigheden buiten door.
Miranda– We zijn verhuisd en hebben een tuin. Ik ben gestopt met mijn baan om mij volledig op Thuisleven te kunnen richten. In onze vrije tijd en tijdens vakanties wandelen we graag en veel. Wel twintig kilometers per dag. We houden ons meer en meer bezig met een gezonder eetpatroon en een actievere levensstijl.

Tuin- en Buitenleven.com.

Tijdens een moment van bezinning is de wens voor Tuin- en Buitenleven ontstaan. Een actieve plek waar alle buitenmensen terecht kunnen voor wat leesvoer en tips. We lopen over van inspiratie, we hebben zoveel te delen. Op dit moment worden de pijlers uitgezet:

Tuinleven van vlinderplanten tot moestuin;
Buitenleven van wandelen tot reishangmat;
Duurzaam leven van recyclen tot groene kinderboeken;
Buiten(s)huis van recreatiewoning tot Nationale Tulpendag;
Buitenkeuken van eetbare bloemen tot winter barbecue.

Tuin- en Buitenleven, voor alle buitenmensen.

Voor een kijkje achter de schermen kan je lid worden van de Facebookgroep ‘Tuin- en Buitenleven, voor alle buitenmensen‘. Je kan daar terecht voor leuke tips en weetjes.

Waar ligt jouw passie?

Logo Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

TuinTuin

Leave A Comment