Een verandering van omgeving doet wonderen, helemaal in tijden van beperking. Nu heb ik geleerd dat je nooit moet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Hierbij reik ik je de mogelijkheid van het boeken van een verblijf in vakantiepark Limburg aan. Dat is vanuit ons huis gezien één van de verste opties die Nederland te bieden heeft. Met daarbij ook het grootste verschil in landschap.

Bungalowpark in Limburg gezocht.

De zoektocht naar een bungalowpark Limburg duurde maar kort. Bijna korter dan de reis er naar toe. Je kunt namelijk afgaan op de reviews van voorgaande bezoekers. Deze hebben er geen commercieel belang bij dat je juist dit recreatiepark selecteert uit het aanbod.
Daarnaast zijn er toonaangevende bedrijven die recreatieparken beoordelen en zelfs op jaarlijkse basis prijzen uitdelen. Recreatiepark de Leistert is bijvoorbeeld de ANWB camping van het jaar 2019 geworden. Dat wil toch wel wat zeggen.

De keuze nader bepalen.

Zoals eerder gezegd komt recreatiepark de Leistert erg goed uit de reviews. Dan wordt het zaak om de faciliteiten eens nader onder de loep te nemen. Ga je kamperen of verblijf je liever in een bungalow? Uit wie bestaat je reisgezelschap? Is er recreatie voor de kinderen? Is er een binnen- of buitenzwembad? En biedt de horeca mogelijkheden voor een langer verblijf? Wanneer dat allemaal op zijn plaats valt dan rest alleen nog maar het vraagstuk van planning en budget. Is er plaats en tegen welke prijs? Dat vereist een nader te werpen blik op de accommodaties en parkfaciliteiten.

De verschillende soorten accommodaties.

Voor ieder wat wils op recreatiepark de Leistert. Je kunt er kamperen en je eigen tent of caravan meenemen. Ook zijn er safaritenten, cabins en lodges te huur. Ideaal voor de beginners of mensen die liever licht bepakt op pad gaan. En voor de kampeerders die van luxe houden is er zelfs een Glamping tent te boeken. Deze verschillende accommodaties zijn geschikt voor 2, 4, 5 of 6 personen.
De bungalows zijn uitgerust met diverse soorten extra’s als wellness. Ze hebben ieder een eigen karakter en doelgroep en zijn ook geschikt voor grotere groepen vakantiegangers.

Speelvijver van recreatiepark de Leistert

Wat springt eruit bij de parkfaciliteiten!

Mag ik even wijzen op de gigantische visvijver van recreatiepark de Leistert. Mocht je niet van vissen houden dan is het toch heerlijk vertoeven aan de oevers. En het nodigt zeker uit tot een lekkere wandeling met het hele gezin. Niet sip worden, want zwemmen en roeien mag je wél in de gigantische speelvijver met strand. En dat is nog lang niet alles. Voor de buitenmensen zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt je actieve hart ophalen op de vele sport- en speelvelden, geschikt voor jong en oud.
Binnen zijn er tal van horecagelegenheden, een speeljungle en een subtropisch zwembad.
Mocht je het recreatiepark toch onverhoopt willen verlaten voor een bezoek aan de rijke omgeving dan zijn er genoeg laadpalen. Kortom je komt weer helemaal opgeladen terug van je verblijf.

Lees meer.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Heb jij al een verblijf geboekt op een recreatiepark?

Bron afbeeldingen: Recreatiepark de Leistert