Een verandering van omgeving doet wonderen, helemaal in tijden van beperking. Nu heb ik geleerd dat je nooit moet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Hierbij reik ik je de mogelijkheid van het boeken van een verblijf in vakantiepark Limburg aan. Dat is vanuit ons huis gezien één van de verste opties die Nederland te bieden heeft. Met daarbij ook het grootste verschil in landschap.

Bungalowpark in Limburg gezocht.

De zoektocht naar een bungalowpark Limburg duurde maar kort. Bijna korter dan de reis er naar toe. Je kunt namelijk afgaan op de reviews van voorgaande bezoekers. Deze hebben er geen commercieel belang bij dat je juist dit recreatiepark selecteert uit het aanbod.
Daarnaast zijn er toonaangevende bedrijven die recreatieparken beoordelen en zelfs op jaarlijkse basis prijzen uitdelen. Recreatiepark de Leistert is bijvoorbeeld de ANWB camping van het jaar 2019 geworden. Dat wil toch wel wat zeggen.

De keuze nader bepalen.

Zoals eerder gezegd komt recreatiepark de Leistert erg goed uit de reviews. Dan wordt het zaak om de faciliteiten eens nader onder de loep te nemen. Ga je kamperen of verblijf je liever in een bungalow? Uit wie bestaat je reisgezelschap? Is er recreatie voor de kinderen? Is er een binnen- of buitenzwembad? En biedt de horeca mogelijkheden voor een langer verblijf? Wanneer dat allemaal op zijn plaats valt dan rest alleen nog maar het vraagstuk van planning en budget. Is er plaats en tegen welke prijs? Dat vereist een nader te werpen blik op de accommodaties en parkfaciliteiten.

De verschillende soorten accommodaties.

Voor ieder wat wils op recreatiepark de Leistert. Je kunt er kamperen en je eigen tent of caravan meenemen. Ook zijn er safaritenten, cabins en lodges te huur. Ideaal voor de beginners of mensen die liever licht bepakt op pad gaan. En voor de kampeerders die van luxe houden is er zelfs een Glamping tent te boeken. Deze verschillende accommodaties zijn geschikt voor 2, 4, 5 of 6 personen.
De bungalows zijn uitgerust met diverse soorten extra’s als wellness. Ze hebben ieder een eigen karakter en doelgroep en zijn ook geschikt voor grotere groepen vakantiegangers.

Speelvijver van recreatiepark de Leistert

Wat springt eruit bij de parkfaciliteiten!

Mag ik even wijzen op de gigantische visvijver van recreatiepark de Leistert. Mocht je niet van vissen houden dan is het toch heerlijk vertoeven aan de oevers. En het nodigt zeker uit tot een lekkere wandeling met het hele gezin. Niet sip worden, want zwemmen en roeien mag je wél in de gigantische speelvijver met strand. En dat is nog lang niet alles. Voor de buitenmensen zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt je actieve hart ophalen op de vele sport- en speelvelden, geschikt voor jong en oud.
Binnen zijn er tal van horecagelegenheden, een speeljungle en een subtropisch zwembad.
Mocht je het recreatiepark toch onverhoopt willen verlaten voor een bezoek aan de rijke omgeving dan zijn er genoeg laadpalen. Kortom je komt weer helemaal opgeladen terug van je verblijf.

Lees ook.

Tuin- en Buitenleven op Social Media.

Je kunt Tuin- en Buitenleven ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je Tuin- en Buitenleven ook gaat volgen. Daar kan je heel handig de volgknoppen voor gebruiken…
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Heb jij al een verblijf geboekt op een recreatiepark?

Bron afbeeldingen: Recreatiepark de Leistert

Homepage van Tuin- en Buitenleven.

Informatie

Recent gepubliceerd:

10 Comments

 1. Heerlijk er even tussenuit, wij zijn met oud & nieuw weggegaan. We zat in een bungalow op een mooi park in de Veluwe.

 2. Simone 4 januari 2022 at 11:47 - Reply

  Ik vind het altijd heel fijn op een vaakntiepark. Deze staat ook nog op mijn Bucket List!

 3. Nicole Orriëns 4 januari 2022 at 12:14 - Reply

  Van de Leistert heb ik warempel wel eens gehoord! Het lijkt me een prachtig recreatiepark!

 4. www.jouvence.nl 6 januari 2022 at 16:49 - Reply

  Volgens mij zijn wij hier vroeger wel eens een keer op vakantie geweest.

 5. Deborah 7 januari 2022 at 10:55 - Reply

  Heerlijk, er even tussenuit gaan klinkt nu als een cadeautje. Nog niet eerder op een recreatiepark in Limburg vertoeft. Dit ziet er prima uit. Het is overigens altijd goed toefen in het Limburgse. Gastvrije mensen en een prachtige omgeving. Alleen daarom ben ik graag daar.

 6. felice veenman 7 januari 2022 at 11:23 - Reply

  klinkt heerlijk allemaal !en grappig he, dat Limburg zo heel anders is dan de rest van nederland, dat helpt echt voor het vakantiegevoel

 7. Marie-Lise 8 januari 2022 at 00:15 - Reply

  Ziet er een erg fijne plek uit! Toffe tip! :)

 8. frederiquesrsck 9 januari 2022 at 19:48 - Reply

  De eerste foto straalt zoveel rust uit, heerlijk. Vakantie is een gevoel, geen plaats.

 9. Mieke | Mieks Mind 18 januari 2022 at 09:14 - Reply

  Er lekker even uit gaan is altijd fijn. Ben je hier ook zelf geweest?

 10. Heidid 19 juli 2022 at 11:50 - Reply

  Het is dat ik zelf in deze regio woon maar anders zou ik zeker als kanshebber voor een vakantie in eigen land vinden.

Leave A Comment