Win een bioscoopbon om ‘De Schooltuin’ te bezoeken

Namens Knorr & De Schooltuin mag ik een bioscoopbon voor 4 personen t.w.v. 40 euro verloten.

Nationale Bioscoopbon winnen

In het grootste gedeelte van Nederland is het (nog) herfstvakantie. Wij hebben nog wat studiedagen aan de herfstvakantie aangeplakt gekregen. Ik heb net de knoflook gepoot in de moestuin en de meisjes hebben wat centjes verdiend met onkruid trekken en takken van het gazon te rapen. Dat loopt toch aardig in de papieren.

De Schooltuin

Onze basisschool heeft vorig schooljaar een sponsorloop georganiseerd om een schooltuin op te kunnen zetten. Deze is daadwerkelijk afgelopen zomervakantie aangelegd en inmiddels wordt er wekelijks onder begeleiding getuinierd door de kinderen. Vlak voor de herfstvakantie is er een soort oogstfeest georganiseerd en hebben de leerlingen samen (courgette)soep-uit-eigen-tuin gegeten. Wat een beleving!

Een jaar rond met je handen in de grond

Precies op deze beleving hebben de makers van ‘De Wilde Stad’ ingespeeld met DE SCHOOLTUIN (meer informatie en trailer via de link). Deze leuke film is vanaf 8 oktober 2020 te bekijken in de Nederlandse bioscooptheaters. Neem voorafgaand aan je bezoek even een kijkje op de site gezien de stand van zaken m.b.t. de coronamaatregelen.

De Schooltuin, volg ze een jaar lang
De Schooltuin, nu in de bioscoop

Winnen met De Schooltuin

Namens Knorr & De Schooltuin mag ik een bioscoopbon voor 4 personen verloten. Deze is geldig tot en met 21-01-2026. Het saldo van deze kaart is € 40,00.
Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Tuin- en Buitenleven.com. Attendeer andere buitenmensen op onze leuke, informatieve site.
Volg Tuin- en Buitenleven: FacebookInstagramTwitterPinterest en/of TikTok.
Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen.

De winnaar

De winnaar wordt op 4 november 2020 bekend gemaakt. De winnaar is Cornelia en heeft inmiddels een email met de Nationale bioscoopbon ontvangen.

Auteur: Linda Meester

Moeder van drie dochters. Blogger/ eigenaar van Thuisleven.com en TuinenBuitenleven.com

50 gedachten over “Win een bioscoopbon om ‘De Schooltuin’ te bezoeken”

 1. Leuk! Ik ben wel een buitenmens maar in de tuin zal je me niet snel vinden. Mijn vriend was stratenmaker/ tuinman en nu is het zijn vorm van ontspanning om lekker te tuinieren. Net zoals mijn oma van 96 die nog zelf haar tuintje doet. Ik ben meer van lekker wandelen met de hond (woon ook dichtbij de Posbank). Lekker koken met seizoensgebonden producten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is reuze leuk een eigen moestuintje te hebben! Om ons heen zijn dit jaar heel veel gezinnen beginnen met een kleurrijke bloementuin of moestuin te starten door de Corona beperkingen! We hebben nu de tijd voor andere initiatieven en bijkomend voordeel is dat de kinderen het fantastisch vinden! Graag loot ik mee want een uitje met zijn vieren naar de bioscoop zien we wel zitten!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat super leuk! Ik zou mijn 3 jongens hier heel blij mee maken. Kunnen we samen gezellig genieten van wat tijd samen.
  Een schooltuin hadden wij vroeger op school ook en daar heb ik super leuke herinneringen aan! Bij mijn kinderen op school hebben ze deze jammer genoeg niet.

  Geliked door 1 persoon

 4. De schooltuin daar kan ik echt over dromen! Ik was een juf en heb het een jaar echt mogen proberen! Geweldig maar door ruimtegebrek moesten er lokalen bij! Weg schooltuin! Wat zou ik graag samen met mijn kleinkinderen die ik al langere tijd niet heb kunnen knuffelen even volop genieten van een fijne film! Puur geluk!

  Geliked door 1 persoon

 5. Dit is een heel leuke site die ik via een site over stadstuinieren leerde kennen. Ik groeide op op een boerderij en hoewel ik al meer dan 25 jaar in de hoofdstad woon, is de liefde voor groen nooit verdwenen; die groeit alleen maar. Het is leuk om juist in de stad bezig te zijn met tuinieren en groen, en te beseffen dat ook daar genoeg te ontdekken is.

  Like

 6. Wat een goed initiatief. Wou dat ik dit had gehad als kind. Ik ben zelf heel geïnteresseerd in tuinieren, maar vind het al moeilijk om groentekiempjes succesvol te kweken. Al diverse mislukte (moes)tuinierpogingen gedaan in mijn leven

  Like

 7. Lekker in de de tuin werken met mijn kinderen! Die tomaten, aardbeien en peultjes uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan alles wat je koopt in de winkel

  Like

 8. Hopelijk is deze ook in de Drive in bioscoop te zien want een film als De Schooltuin moet je toch buiten in de open lucht bekijken.

  Like

 9. Wij hadden vroeger een hele grote schooltuin. Ik kan mij alleen niet herinneren dat we er ook geoogst hebben. Ik vond de wilde stad ook zo leuk, het sfeertje

  Like

 10. Wat leuk. Ik ken iemand die in deze film ook een aandeel heeft en heb recent even mogen neuzen op zo’n schooltuin. Erg leuk. En dan misschien ook nog naar de bios… dat is ook erg leuk 😉
  Ik ga nog even verder rondkijken op deze leuke en informatieve site

  Like

 11. het is een super leuke film! in de herfstvakantie met mn dochtertje naartoe geweest en deze was zo leerzaam.
  Leuk om ook met mn zoontje naartoe te gaan

  Like

 12. Wat een geweldig leuke actie. Ik zou graag met mijn 3 kinderen naar deze film gaan. De school heeft helaas sinds de nieuwbouw geen schooltuin mee. Wij kweken wel veel fruit en wat kruiden in de tuin.

  Like

 13. Mooie actie, ik doe graag mee. De bioscoop is een van de weinige normale uitjes die nu met aanpassingen nog kan. Met zoveel bioscooptegoed, kun je met de kinderen wel naar 2 kindervoorstellingen. Die schooltuin film lijkt me leuk. Wij hebben een grote moestuin ergens (eigenlijk opa)en de kinderen helpen daar ook graag.
  Daarnaast zou het leuk zijn om naar de Sinterklaas film om toch nog wat Sint gevoel te krijgen dit jaar.

  Like

 14. Doe graag mee voor mijn meiden.
  Opa (Pake) heeft een moestuin en ze vonden het leuk om mee te helpen. Ze hebben er ook een eigen stukje grond.
  In de tuin hebben we een appelboom. Dor jaar drie appels kunnen plukken!

  Like

 15. Jeetje, wat een gave actie! Hier 2 jongens van 8 en 10 jaar (Daan & Stijn), zij zijn verzot op een uitje/filmpje pakken!
  Kende deze pagina nog niet. Ben gaan lezen, ben je meteen gaan volgen op FB en Instagram. Ga zo door! Top pagina.

  Like

 16. Wat heerlijk om met de kinderen in de tuin te werken na voorbeeld van school en zo ieder hun eigen groentes opkweken. Zelf had ik als kind ook een stukje tuin en vond het schitterend dat juist daar de worteltjes het zo goed deden. Is het dan echt zo jong geleerd is oud gedaan?

  Like

 17. Wij hebben een flinke moestuin waarin mijn vader en onze kinderen graag helpen. Heel het jaar plezier ervan! Wij doen graag mee aan deze leuke actie en lezen jullie tips graag door!

  Like

 18. Wat een leuke actie! Mijn kinderen vinden het te gek om mee te mogen helpen in de tuin, maar een bioscoopje vinden zo zeer zeker ook ontzettend fijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s