Blogverjaardag Tuin- en Buitenleven

Tuin- en Buitenleven bestaat een jaar en wie jarig is trakteert!

Vandaag bestaat Tuin-en Buitenleven 1 jaar en wie jarig is trakteert!

Plant!

Plant! is een gids over het verzorgen en stekken van (kamer)planten. En deze gids willen we graag verloten onder de felicitaties onder dit artikel en de reacties van volgers op de Facebookpagina.
Ook vernemen we graag van onze lezers waar je graag meer over wilt lezen. En het zou helemaal fijn zijn als je Tuin- en Buitenleven verder op weg wilt helpen.
De winnaar maken we 27 maart 2020 bekend. Helaas de winactie is verlopen. We blijven openstaan voor leuke tips.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitter, TikTok en Pinterest. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Voor een kijkje achter de schermen is de Facebookgroep van Tuin- en Buitenleven uitermate geschikt. Al je vragen, oproepjes en verzoeken m.b.t. het buitenleven kun je daar heel laagdrempelig plaatsen. Ook reacties achter laten onder andere blogartikelen vinden wij fijn!

Auteur: Linda Meester

Moeder van drie dochters. Blogger/ eigenaar van Thuisleven.com en TuinenBuitenleven.com

20 gedachten over “Blogverjaardag Tuin- en Buitenleven”

 1. Gefeliciteerd! Ik vind het leuk om jullie te volgen. Tuin en buitenleven spreekt me erg aan. Ik kijk uit naar het voorjaar!

  Wat ik interessant vind: hoe snoei je vaste planten. Bijv. wanneer welke?
  – Welke bemesting voor buitenplanten en wanneer?

  (Buiten) knutselen met natuurlijke materialen.

  Natuurlijk buiten speel tips.

  Moestuin, voorzaaien, fruitbomen, bbq, buiten eten, boot, landelijke opschoondag etc.

  Zet hem op!
  Groetjes Anita Dokter

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig blogverjaardag.
  We houden van groen hier, in huis maar zeker ook in de tuin. Helaas wonen we in een nieuwbouwwijk dus we moeten echt zelf het nodige groen aanbrengen. In huis doe ik dat ook graag dus zo’n gids over het zelf stekken van plantjes is erg welkom.
  Ik lees graag over van alles, groen in je interieur verwerken, leuke nieuwe dingen maar ook over zaken die voor de moestuin interessant zijn.

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd! Ik vind het heel leuk om jullie te volgen (op allerlei kanalen) maar heb zelf niet zulke groene vingers.. Met het boek zou ik mijn moeder wel erg blij maken, ik maak graag kans (:

  Like

 4. Heel hartelijk gefeliciteerd nog met deze mijlpaal! 😃 Super leuk voor jullie!

  Ik woon sinds een half jaar op mezelf, maar mis nog planten in huis en buiten. Mijn moeder en oma hebben heel veel moois waar ik stekjes van mag hebben, maar ik heb er nu nog weinig verstand van. Wat ik dus graag wil weten is hoe ik stekjes maak en hoe ik ze vervolgens moet verzorgen! 😊 Ook wil ik graag een moestuintje! Heb eens een tomatenplantje gehad en vond het super leuk om telkens iets te kunnen plukken. Nu wil ik bijvoorbeeld ook graag sla, rabarber, enzovoorts. Maar hoe pak ik dat aan en hoe zorg ik ervoor dat het ook echt een succes wordt? Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan!😉🍀

  Like

 5. Gefeliciteerd met jullie blogverjaardag van Tuin- en Buitenleven! 💐🌻🌼🌵🌴🌺🌷 En planten geven sfeer in huis dus doe graag mee voor dit boeiende boek Plant! Dit zou zeker voor mijn vrouw die 28 maart jarig is een prachtig cadeau zijn gezien zij altijd met planten bezig is! En zeker dat ik deze site zo leuk vind dat ik wil dat iedereen deze site leert kennen, dus deel ik dit graag!

  Like

 6. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Dat er nog vele jaren mogen volgen!

  Ik ben een beginner in de moestuin. Ik heb net wat plantjes verspeend en die staan te wachten om naar buiten te mogen. Ik zou dan ook graag iets meer willen lezen over de moestuin.

  Ook vind ik het gezellig om het huis op te fleuren met plantjes. Misschien is het een idee om de creativiteit van het decoreren met planten meer te laten zien? Hoe zet je ze leuk neer? En wat combineer je met elkaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s