Automatische natuurlijke of technische watervoorraad in de zomer

Water in de tuin blijft hoogstnoodzakelijk, helemaal in de zomer. Gardena introduceert Smart Garden Expert

Gardena smart garden bewatering

Deze vrijdag een persbericht dat direct of indirect met de noodzakelijke watervoorraad te maken heeft. Water in de tuin blijft hoogstnoodzakelijk, helemaal in de zomer.

Gardena introduceert Smart Garden Expert

Een opvallend initiatief van Gardena: de Smart Garden Experts. Ze komen in heel Nederland op verzoek aan huis en geven gratis advies op maat over automatische tuinoplossingen. Gardena voorziet daarmee in de behoefte aan een groene expert die helpt bij het slim tuinieren en wil zo tuinbezitters nog beter van dienst zijn.

Robot

Deze tuinexperts adviseren ter plekke over automatisch gazononderhoud met een maairobot, watergeven en ander tuinonderhoud. De adviseur verzorgt desgewenst de bestelling van de benodigde materialen, regelt de installatie en geeft ondersteuning bij de ingebruikname. Aan het vrijblijvende advies zijn geen kosten verbonden.

Smart system

De adviseur, met hoveniersachtergrond, werkt met het Gardena smart system. Dit innovatieve systeem stuurt met één app op de smartphone of tablet een robotmaaier en tuinbesproeiing aan. Dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week heeft u een mooie, goed onderhouden tuin met een strak gemaaid gazon en voldoende water voor de planten. Ook als u niet thuis bent. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen. Het Gardena smart system is geschikt voor elke tuin; bestaand of nog aan te leggen.

Kijk voor meer info over Gardena

Gardena smart system tuinbesproeiing

Fotocredit: Gardena

Auteur: Linda Meester

Moeder van drie dochters. Blogger/ eigenaar van Thuisleven.com en TuinenBuitenleven.com

11 gedachten over “Automatische natuurlijke of technische watervoorraad in de zomer”

  1. Bij eigen huis en tuin zie ik die robotmaaier al, dat is toch ideaal. Wij hebben zelf weinig planten en geen gras, dus hier niks nodig, maar het is wel super makkelijk allemaal.

    Like

  2. Wat een superhandig systeem lijkt me dit. Ook omdat het nu overal alweer hartstikke droog is in Nederland en de zomer moet nog beginnen…

    Like

  3. Wat ze tegenwoordig allemaal hebben voor leuke gadgets en hulpmiddelen! Wij hebben ze eigenlijk niet nodig, hebben de hele tuin betegeld en er een grote trampoline in gezet, lekker onderhoudsvrij! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s